Sngl-Dnz Kızlar cinsiyeti 18 de erkeğe benziyor dedii şimdi 20. Haftada kız dedi doktor kafam çok karıştı bilenler yardım edin lütfen 
Alvn3946 Sngl-Dnz son zamanlarda cinsiyet yanılmaları popülermi oldu anlamadım ki 15 haftada %80erkek dendi bana 17 haftada kıza benziyo dendi detaylıyı bekliyecem
Gltn_26 Bu doktorlar neden böyle ya bansda erkek kız dediler saçma sapan 4 defa ayrı soyledi detaylida öğrenicem artık 17de banada kız dedi en son ondan önce erkek dedi
Sngl-Dnz Gltn_26 sürekli kafa karıştırıyorlar bakalım en son ne doğacak bu gidişle doğumda öğrenicez 😅
Sngl-Dnz Alvn3946 aynen öyle ben ilk hamileliğimde 16 haftada kız denildi ve sonuna kadar öyle kaldı şimdi bende çok duyuyorum hatta arkadaşım 3 gün önce doğum yaptı sonuna kadar erkek bildikleri bebişleri kız doğdu 🤭
Sngl-Dnz Alvn3946 benim detaylıda yapamayabilirz dedi doktor zamanı geçmiş galiba 19+4 teyim detaylı gününe kadar 24 oluyo bakalım inşallah olur
Alvn3946 Sngl-Dnz geçen rüyama bile girdi doğum yapmıştım oğlum olduğunu söylediler hayır doktorlar kız demişti yanlışlık var diyodum 😂😂😂
Alvn3946 hayalperest2310 özelde 13 haftalıkken net görmüyorum ama kıza benziyo dendi 15 haftalıkken devlet erkek dedi 17 haftada devlet bu seferde kıza benziyo dedi
hayalperest2310 Alvn3946 devletin cihazları iyi olmuyor ondan sordum da ama haftası da ilerde böyle kargaşa yaşanmaması lazım
Sngl-Dnz Alvn3946 bende rüyamda erkek gördüm ama bakalım artık genelde hislerim tutmaz benimde sağlıkla hayırla gelsinlerde gerisi önemli değil 🤭😅
Alvn3946 Sngl-Dnz aynen öyle sağlıklı olmaları herşeyden daha önemli ama işte insan merak etmedende duramıyo kız mı erkek mi diye hangisi hayırlıysa rabbim onu nasip etsin bizlere
Sngl-Dnz Alvn3946 amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun gönlümüzden ne geçiyosa rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah 🥰
Sngl-Dnz Elamomy evet daha önce kız demiştiniz doktorlar ayrı bişey söylediği için tekrar sormak istedim burada sanırım bacak arasını gösteriyor o yüzden daha net görebilirsiniz diye 🙏🤭
Sngl-Dnz Elamomy Bugün cinsiyeti net öğrendim dediğiniz çıktı kızmış teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😊🌼