Gizem1504 Kızlar günaydın nasılsınız. Bugün görüş günümüz 1 ay ömce gitmiştim bakalım ne durumdayız. Bu ara sol tarafımda toplanıyor deprem baya etkiledi istanbulda olduğum için sizlerin nasıl gidiyor :)
fatmaanuurr22 Gizem1504 bugün bizimde görüş günümüzdü 26+6 haftalığız ama ultrasonda 28+1 göründü 1159gr 37 cm🥰
GirlandBoy_Mom Gizem1504 bugün benimde kontrolüm var bende aynı durumdan muzdaripim 28 . Haftama girdim bebeğim kendini topluyor ve baya bi kasılmam ağrı oluyor yaklaşık 4 gündür bakalım doktor ne diyecek
Ilkim1- Gizem1504 bugün Bizim de görüş günümüz 38+5 olduk bakalım ne durumdayız artık gelsin istiyorum 🤗
Gizem1504 GirlandBoy_Mom normal diyecek ama tedirginim yine ağrı olunca baya sertleşiyor güzel haberler alalım
GirlandBoy_Mom Gizem1504 bilmiyorum normalmi ama ilk gebelikte hiç böyle bişey hissetmedim ondan tedirgin oldum ağrı oluncada
Gizem1504 GirlandBoy_Mom benmde kızımda böyle değildi ama ben depremi baya derin hissettim o gün resmen kaskatı oldum
GirlandBoy_Mom Gizem1504 benim depremden bi gün önce başladı halada devam ediyor belki seni korku etkiledi canım
Gizem1504 GirlandBoy_Mom onun etkisi çok çünkü ayaklarım yerden kesildi resmen gidince görücem bakalım canım
Gizem1504 GirlandBoy_Mom sağol canım çok şükür iyi bebiş uyuyordu uyandı kasılma için ilaç verdi stres etkiler ayağını uzat o an dedi bi sıkıntı çıkmadı sen naptın
GirlandBoy_Mom Gizem1504 bende gittim canım kasılma normal diyip gönderdi ne ilaç ne nstye bağlama hiç bişey yapmadı dalga geçti resmen
Gizem1504 GirlandBoy_Mom bende baya ilgilendi stres etkili büyük ihtimal dedi ama o haftalarda nst ye giriliyormu
GirlandBoy_Mom Gizem1504 evet canım bende polip var 24 . Haftamda lekelenme sebebiyle gitmiştim acile ozaman kendileri direk nst bağlamışlardı