Pelinizm Sewo Canım açlık 95 altı, tokluk 140 altı ise sıkıntı yok demişlerdi bana normal görünüyor🙏🏻
Bebeginehasret Pelinizm canm tam bugday ekmegin az benm doktorum kahvaltida ve aksam yemeginde 3 ince dilim yiyebilirsin demisti ara ogünlerde 1 dilim yiyebilirsin demişti canm diyetisyen
Pelinizm Bebeginehasret Teşekkürler canım ama oda çok fazla yaa 🙄Zaten sabah 2 dl yiyince tıkanıyorum ben aşırı doyuruyor.Öğlen akşama da bakıcam duruma göre çorba yersem ekmek yemem bakalım🌸
Bebeginehasret Pelinizm tabi sen bilirsin doyuyorsan gerci bana seker yuzunden verdiler kuru meyveler yok bende 😔
Pelinizm Bebeginehasret Aahhh bende anlamadım ki saldım normal yiyordum bi ara pasta börek işleri çok oldu 🙄 Neyse düzene girecek bakalım bundan sonra 🙄
dml33 Pelinizm bnde iki haftada 2 kilo aliodm ayda 4 kilo son gittgimde dikkat ettim biraz iki haftada 1 kilo almisim ucup gidio bu kilolar 😀
Pelinizm dml33 İyi bari sen düzene girmişsin ben ayda 2 kiloya da razıyım🙈😂😂😂Ama doktorum ayda 1 kilo diyorrrr😩😩😩
dml33 Pelinizm bilmiorm bida tartilmadim ins ayda 2 kilo alirim raziym bn doktorlara neyse bizim kilomuzdan sinir oluorm ya biz bilmiorZ sanki az almamiz gerektigini 😁
tugcesakir33 Sewo çok tşk ederim cnm çıktım bugün hastaneden küçük kızım geceleri zor uyumuş çıkmak istedim ama daha iyiyim şükür sen nasılsn