nurunuzgeldi Ben joie nin çift yönlü bebek arabasını aldım travel sistem değil ve çok ağır da değil tekerleri küçük kolay kapanıyor en önemli özelliği benim için çift yönlü olmasıydı bir çok bebek arabasından o özelliği kaldırmışlar uygun fiyatlı olanlardan fiyatı 7 bin e bebekten aldık henüz kullanmadım ama kaliteli olduğu belli yorumlarına baktım bir çok kişi çok memenun kalmış umarım biz de kalırız
VildanTutak Ben Wagon Premium kullanıyorum canım, iki çocuğum da biniyor hâlâ ve çok memnunum. Hem içi geniş hem de sürmesi çok kolay. Taşıma kapasitesi 75 kilo uzun süre kullanmalık. Çevremde de kullanan herkes övüyor, bence kesinlikle bak
Nazf Prensesdiana kullanan tüm arkadaşlarım cybex’ten çok memnun Ben de tavsiye üzerine aldım Puset, oto koltuğu, bebek arabası hepsini aldım Umarım sağlıkla kullanır bebeklerimiz 💛
MorKelebek54 Pembe_bulut kabin traveller de bence iyi. Ben oturma unitesinin useirne ouset koasini sevmedigim icin goruntu olarak begenmedigim iciin travel almistim. Ama kabin travellerin bazilarinda oturma unitedi cikip sadece ouset tskilan da var. Yani onlardna da tercih edilebilir. Yanliz oturma unitedi ile iskeletin kapanip kapanmadigi da cok onemli. Bizim arabada kapanmiyodu cok zor oluyodu hadi puset kullanirken bebek osuwtin cinde oluyodu ben iskeleti dis kapiya indiriuodum zaten giris katta oturuyorum direk sonra ouseti aliyodum ama oturma unitedini kullaninca cocuk kucağımda iskeleti indir bida cik oturma unitesini indir rt cok zordu. Demem o ki oturma unitedi ile kapanabilenler den olsun mutlaka elele de gormustum bide bi marka vsrdi ujuttum knu cok negenmistim ben
Pembe_bulut MorKelebek54 yani evet hoş olmaz birlikte katlanmaması ben de ikinci katta oturuyorum o şekilde olursa zor olur benim için asansör de yok. Bir de puset çok gerekli elzem bir şey mi pusetsiz olan kabin boy arabalardan olsa nasıl olurdu onu da düşünüyorum 🙂
pkbsr Aysglshn merhaba bu model oto koltuğu ile kullanılabiliyormuş şimdi baktım da ayrıca puset almaya gerek olmuyor mu yani
Aysglshn pkbsr oyo koltuğumu puset olarak kullanamıyoruz kızaklı bir model 0-4 yaş arası kullanılıyor içinde aparatı var 😍
MorKelebek54 Pembe_bulut evet o modellerde tercih edilebilir. Koalylik scisindan da gorunus acisindan da guzel bebek arabasi. Suan ki aklim olsa keisnlikle o modellerden alirdim
Ebrueren Pembe_bulut lula tek elle kapanmıyor 3 kademede kapanıyor mağazına gittim gördüm satıcı gösterdi bilginiz olsun bende elelenin kabin boyunu aldım tek elle katlanan travel tek elle katlanan az var
ikibebekbiranne_ Prensesdiana hamilton R modelini aldık o kadar beğendik ki hem hafif hem kabin boy hem puset takılabiliyor. İlk oğlumda travel sistem almıştım tamamen pişmanlık. En iyisi bu model. Özel bir aparatla belli markaların puaeti de takılıyor çok beğendim ben:)
10gamze Prensesdiana valla 9yıldır iki bebek büyüten travel sistem çift taraflı araba baby two go alırken tereddüt etmiştim güzel çıktı üçüncüyede yıkayıp kurutup onu kullanacağım😁araba için oto koltuk ayrı almıştık oda kraftındı hala sağlam oda
curlyanne @Prensesdiana tavsiye üzerine cybex eezy twist aldık henüz kullanmadık ama mağazada denediğimizde beğenmiştik