Misssliina Ayln- inşallah öyle çıkar hiç canını sıkma stresten de uzak durmaya çalış. Güzel haberlerini alırız inşallah 💕
Ayln- bgndgd yok herkes kendince fikrini söylüyor sorun değil tabi sabah ola hayrola inşallah güzel haberlerle
Dour bgndgd burda herkes kendince fikrini soyluyo bende böyle söyledim ayrıca kadın birşey dememiş sana ne oluyo madem post açılmışsa eleştiriye de açık olmalı ben şahsi fikrimi söyledim üzmek değil niyetim
Dour bgndgd ben fikrimi soyledim ablamda aynısını yaşadı boş gebelik çıktı evet belki bu kişide olacak diye birşey yok ama şahsi fikrimdir tekrar söylüyorum boş gebelik olma ihtimali var boş yapma
Dour bgndgd kavga mi etmek istiyorsan burası yeri değil gerçekten ben hiç kavga etmegide sevmem gerek yok anladın mı
Tatlisanne42 Ayln- başka doktra daaha git canım tek doktrla kalma yani normalde kese de gözükür bebekte normlde stn kese gözükmesi lazım değere göre
Hilalgc Peki benim durumum sat a göre 6 haftalığım dün gittim doktora kese bile görünmedi kan aldı kan sonucu 16204 çıkmasına rağmen kese görünmedi
esradilek Alttan baktırdınız mı birde doktor değiştirin hep aynı yere gözükmeyin bazen makine bozuk oluyor
esradilek Bir kadın okudum 22.000 de görmüş ve sizin haftanız küçük daha belki öyledir ama mutlaka takipte kalın