Aysenur222 Ayln- 3 bin üsti kese gözükmesi lazım benim doktorunda öle demişti dış gebelik olabilir canım mutlaka bidaha başka doktora ultrason yaptır
Deletedmom_789 Önemli olan değer değil canım önemli olan güzel artması mesela adetime 3 varken yaptım 37 çıktı diğer hamileliğimde yine üç gün vardı yaklaşık binlerdeydi düzenli artması önemli değer değil.
Nazsuuu Ayln- ya bence çok erken davranıyorsunuz siz sürekli kan verin ve bekleyin bence başka doktorlara da git banada dış gebelik denmisti kese de bebekte gözükmüyordu sonradan gözüktü 8 9 hafta arası gozukmustu
Ayln- Nazsuuu şöyle erken davranmak demeyelim değer arttıkça beni riske atmadan hareket ediyolar dış gebelik varsa görmedilerse patlamaması için
Kubradmurat Aktunayaz benimde bugün beta değerim 4096 çıktı kaç haftalık olabilir keseyi gördü iki hafta sonra gel bebeği görelim dedi
pnar1234 Ayln- sonucum 6708 de gözükmedi bir hafta sonra gittigimde test yapmadi karnimdan ultrasyonla baktı tekrar gozukmedi sonra alttan vajinadan bakti orda kese goruldu 8. Haftaya kadar normal ultrasyonda gozukmedi bebisim kese buyudukçe gordu şimdi 4 aylıgız yani senin de oyle bi durum olmus olabilir
saglikciaanne Ayln- artış pek onemli değil , kesenin sata göre 8/9 haftaya kadar görünmesi lazım diğer gittim doktor o yüzden bana sata göre o haftalarda gel demişti . Dediğim Gibi gittiğimde kese daha 6 haftalık yeni olmuştu
saglikciaanne Ayln- yok Gitmedim çünkü kürtaj kelimesi zaten beni germişti. Çok erkendi bunu söylemesi için daha regl geceli 4 gün olmustu. O sebeple sadece başka Dr yazdım oda on gün sonra gel dedi
Misssliina Ayln- haftası erken olduğu için aklıma çoğul gebelik geldi benim. Çoğul gebelik lerde beta genelde yüksek çıkıyor. Muhtemelen haftası küçük olduğu için gözükmemiştir. İlerleyen zamanlarda görünür mutlaka. Umarım sağlıklı bir gebeliğin olur 🌸
Burcu__0506 Ayln- normalde bu değerlerde keseyi görmen gerekiyor ama , dış gebelik de değer yavaş artıyor diye biliyorum seninki gayet güzel artmış biraz daha bekle hemen kürtaj olma 3-4 doktora daha git bende kürtaj olmadan 3 doktora gitmiştim
bgndgd Dour yahu neye dayanarak boş gebelik diyosun o da bir anne Anne psikolojisi nedir bilir misin Bi kendinize gelin doktor değilseniz böyle net konuşup kimseyi üzmeye hakkınız yok
Dour bgndgd burda herkes kendince fikrini soyluyo bende böyle söyledim ayrıca kadın birşey dememiş sana ne oluyo madem post açılmışsa eleştiriye de açık olmalı ben şahsi fikrimi söyledim üzmek değil niyetim
Sevgikaya1525 Ayln- vajinal bakıldı mı cnm çnkü haftası küçük gibime geldi bende adetim 6 gün kala öğrendim aletimin üstünden Bi hafta geçti gittim kese var bebek yok denildi 1 hafta sonra gel dedi gittim kalp atışı duyuldu o da vajinal bence erken dha