Busranur_mnts Nazsuuu en üsttekinde sanki gölge gibi var ama daha net bişey söyleyemem adete ne kadar vrdı
Zeynep2929 Nazsuuu ben bu markayla öğrendim suanki gebeligimi ama baya çizgi çıkmıştı ben sizinkinde göremedim hakkınızda hayırlısı olsun
9Anneolacagim Dün attığında baya çizgi vardı ya bunlar neden negatif🙁 en alttakinde yine gözüküyor ama üsttekiler negatif biraz daha bekle bakalım
ppmerlina Nazsuuu oo adetine daha çok varmış bitanem zaten eğer bebiş varsa daha yeni yeni dölleniyordur şu an. Adetine bi 4-5 gün kalaya kadar bekle
Nazsuuu ppmerlina aynen cnm ya yok ben yeni korunmaya başladım istemiyorum ki tabi varsada bişi olmaz bebeğim zaten 6 aylık inşallah yoktur eskiden istiyordm şuan istemiyorum
Nazsuuu ppmerlina ya varsa olsun ya ben 2 de yeterim istiyordum o yüzden korunmadik hiç bebegimi de emzirmedigim için ama ev tasicm 1 ay sonra o yüzden ondan sonra oluyorsa da olsn😂😂
Mariam1 ppmerlina anm dün bende arıt medit yaptim ama hiç pozitif vemyior tabi herkesde çıkmaz ama kabak gibi negatif çıkardı
Nazsuuu Mariam1 ya bence sorun markalarda değil testlerde bazen yanlış gösteriyorlar ama bu markanın kötü olduğu anlamına gelmiyor bende kaç defa artımed denedim yoktu çıkmadı
ppmerlina Mariam1 sen artimedin hiçbir şeyine inanma onun negatifi bile yalancı olabilir başka bi testle yap bitanem. Adetin gecikti mi
Mariam1 Nazsuuu banada oyile geliyor ben en üçüz marka alıyorum varsa çıkarıyor zaten ama boyile bişe var novachek kuruma çizgi çıkarıyor bide fırsat gebelik hata verdi sanırım yoksa orda çıkardığı neden diğere çıkmadı ama henüz adet olmadım
Mariam1 Nazsuuu adet bekliyorum 4 gözle tedavi baslicam yok gebelik sanırım adet düzenleyici kullanmam lazım
Nazsuuu Mariam1 wala bende hiç pozitif çıkan olmadı bunda da gölge gibi çıktığı için 3 gündür denedmm ama kan vericm pazartesi boyle bütün paramı testlere veremem😂