Asyasel1720 ikibaloglanannesi ben gittiğim doktoru beğenmedim riskli gebelik benim o yüzden değiştirdim hastaneyi
Asyasel1720 brcnerdgn benim 22+2 günlük daha salı günü gidicem kontrole. Ezgi hanım sizden ayrıntılı detaylı ultrason istedi mi peki ?
Asyasel1720 brcnerdgn yaptırdınız mı peki ben yaptırmadım diğer gebeliklerde de yaptırmadım yaptırmayınca sorun oluyor mu
Murazeyn Bende tuzlaya ezgi hanima gidiyorum 2dogumumu özelde normal yaptım devlet korkum vardı düzgün muamele etmiyorlar diye şimdi de kararsızım özeller çok pahalı Tuzla da normal doğum süreci geçiren var mı acaba
Brna-34 ikibaloglanannesi yaa teşekkür ederim 💞 belki bende orda yapabilirim fatih devlette doğum başladı mı bilmiyorum ama baslamadiysa farabide yapicam
brcnerdgn Asyasel1720 anladım canım hayırlısı olsun hepimiz için sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah benim az kaldı bakalım
Mor-kelebek Nurgunay0 nasıl geçti peki hastane hemşireler ve odalar nasıldı doğuma kendi doktorunuz mu girdi
Nurgunay0 Mor-kelebek Mor-kelebek doktorum girdi doktorum eyüpcandı başıma gelmeyen kalmadı ilgi konusunda çok ilgililer ona bişey diyemem ama ameliyatta ağzıma ettiler doğum sonrası hikayemi paylaştım ama sizi oraya nasıl etiketliycem bilmiyorum 12 mayısta doğum yaptım ben ama sonrası tam bir faciaydı daha dün çıktım hastaneden 23 gündür tedavi altındaydım
Asyasel1720 ikibaloglanannesi merhaba bende darıca da oturuyorum ama kontrole tuzlaya gidiyorum. Kimdi doktorunuz? Ve doğumunuz nasıl geçti ? Bir sorun yaşadınız mı hastaneyle ilgili ?
ikibaloglanannesi Asyasel1720 İlk oğlumun doktoru Murat Epozdemir (2023 Şubat) İkinci oğlumun doktoru Berk Güzelbakan (2025 nisan) İki sezeryanim da çok güzel geçti. İki doktor da gayet ilgili işini yapan ve güler yüzlü. Hemen de ayaklandim. Ameliyat sonrası gelip hal hatır sorup ilgilendiler de. Hemşireler de iyiydi sorun yaşamadım. 2.gun taburcu oldum ikisinde de. İkiside spinal oldu anestezi.