dilarakocc Esra-kk canım o annenle alakalı, kötüye yordugu için kötü olmuş. Hayır olsun inşallah kız/erkek deseydi düşmezdin
Masalmavi yasarceyda12 yaa ne güzel sağlıkla büyüt benimde oğlum olur inşallah bunları duymak umut veriyor 😍🤲🏻🙏🙏🤲🏻
Masalmavi Esra-kk hayır olsun rüyan canım , geçmiş olsun 🤲🏻🙏 inşallah hayra yoralım hayır olsun bu arada cinsiyet ne?
Esra-kk Masalmavi amin cnm çok saol kızım olcak cnm Allah evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cnm
adatuna Masalmavi rüyalar ile cinsiyet arasında. Bir bağ yok. Rüyalar yalnızca bilinçaltımızı yansıtır.
Masalmavi Queenhera herkeste değişiyor durum Galiba ya bilezik miydi yoksa başka bir şey miydi canım ? Onun da farkı oluyor diyenler var
Masalmavi Datlum yaa inşallah benim de öyle olur erkek diyen de çıktı kız diyen de iyice merak ettim bu rüyadan sonra 🤣🤣
Merve6521 Masalmavi canım ben kızıma hamileyken sürekli altın bilezikler gördüm bana kızın olacak dediler öyle de oldu bu hamileliğimde de altın gördüm aha dedim yşne kızım oluyor herhalde bu kes oğlum oluyor bence alakası yok
Masalmavi Merve6521 cidden mi ikisinde de gördün yani peki aynı şekil miydi altınlar yani bilezik yüzük vs canım
Merve6521 Masalmavi kızımda daha çok görüyordum bilezik tarzı ama bu rüyamda da bilezik gördüm bende onun belki alakası vardır diyordum ama yok sanırım
Mom__12 Masalmavi aaa bende görümcemin kolunda altın bilezikler gördüm anlamını bilen var mı cevap veren olmazsa post açacam niye benim kolunda değildi 😅😅😅😅
Masalmavi Mom__12 🤣🤣 valla bilmiyorum ki ben kendi koluma taktım 🤣🤣 cinsiyet yorumunda bulundu herkes o yüzden merak ettim buraya sordum 🤣