Masalmavi Rüyamda koluma altın bilezik taktığımı gördüm, bunun cinsiyetle bir ilgisi var mıdır? Bilenler ya da gebelikte benzer rüyaları görüp cinsiyeti belli olanlar yazabilir mi? 😊🙏
Masalmavi bgndgd bende ilk defa bir gebeliğimde rüyalarımı asla hatırlamıyorum iki aydır sanki beynim durdu ilk defa dün gece ki rüyayı hatırladım çok şükür 🤣🤲🏻🤲🏻
Masalmavi Bussbety yaa darısı başıma inşallah genelde erkek bebek diye okudum inşalalh öyledir benim içinde 🤲🏻🙏😍
Masalmavi minikbebegim06 kız bebek diyen de oldu ama genelde çoğunluk erkek bebek dedi, inşallah benim için sağlıklı hayırlı erkek evlat olur 🤲🏻🙏😊
Masalmavi 2cocuk2kopek cidden mi ne zaman gördün sende koluna takmış mıydın ayy hadi inşallaj benim de oğlum olsun yaa🤣🤣
Masalmavi 2cocuk2kopek ben de henüz öğrenemedim 11-12 haftalık daha çok Merak ediyorum iki kızım var bunun hayırlısıyla erkek olmasını çok istiyorum ya o yüzden gördüğüm her umuda sarılıyorum cinsiyeti öğrenene kadar 🤣😍🤲🏻🩵🙏🫶🏾
Masalmavi 2cocuk2kopek 2cocuk2kopek benim daha çok var randevuya neredeyse 1 ay o zamana kadar nasıl dayanırım bakalım 🤣🤣
yasarceyda12 Masalmavi bende hep kız hissediyordum belkide istediğimden bilemeyiz ama rüyamda iki üç kere dirseklerime kadar altınla görmüştüm kendimi ve oğlum oldu 🦋♥️
Masalmavi yasarceyda12 yaa ne güzel sağlıkla büyüt benimde oğlum olur inşallah bunları duymak umut veriyor 😍🤲🏻🙏🙏🤲🏻
Esra-kk Masalmavi bnde altın kolye gördüm dün anneme anlattim annemde hiç iyiye gelmez altın dedi ve aradan 2 saat geçmeden merdivenlerden düştüm yuruyemiyorum ayağım şişti🥹23+ 5
dilarakocc Esra-kk canım o annenle alakalı, kötüye yordugu için kötü olmuş. Hayır olsun inşallah kız/erkek deseydi düşmezdin
Masalmavi Esra-kk hayır olsun rüyan canım , geçmiş olsun 🤲🏻🙏 inşallah hayra yoralım hayır olsun bu arada cinsiyet ne?