elifbsraaa1 aysetcdmr_ Rabbim acil şifalar versin canım, sağ Salim kucağınıza alın inşallah ❤️🥰 Evet bende öyle olacak diye düşünüyorum çünkü hep erkek hissettim 🙈 2 haftaya belli eder artık kendini
aysetcdmr_ elifbsraaa1 amiin inşallah çok sağol sende inşallah sağ Salim alırsın kucağına miniğini 🥰🙏🏻🫶🏻 evet inşallah 2 haftaya falan belli olur 🥰
elifbsraaa1 Krystal Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🥰😍 Benim vücutta bir eksiklik mi acaba diyorum ama o eksik çoktan kapanmalıydı 😆😆
elifbsraaa1 Huzurluanne05 Yaa çok geçmiş olsun 3 kere okudum anca anladım ilk cümleyi 🥲 🤣❤️ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım
Huzurluanne05 elifbsraaa1 Açık açık yazmak istemedim.amin cümlemiz yavrularımızı sağ saglim alalım kucağımıza
Esseraa22 @elifbsraaa1 amin hep birlikte sağlıkla alalım bebislerimizi Rabbim gönlünüze göre versin 😊
elifbsraaa1 Esmaaaaaaaaaaa kız o neeeeeeee 🙈🙈🙈🙈🙈 posof elması ne nerden bulcam ekşi mi 😅 ismi bile tam aşermelik ondanda istiyorum 🥰😆 Evet tam mevsimlerine denk geldim şükür ama geçen hafta dolu kar falan yapınca kilosunu 400den almışken bu hafta 100den almak koydu 😆😆😅
Esmaaaaaaaaaaa elifbsraaa1 yok hiç farkı yok normal elmadan hatta aşerdiğim bu muydu dedim 😂 aaa bende geçen hafta aldım ama o kadar pahalı değildi
Esmaaaaaaaaaaa elifbsraaa1 eşim asker yetiştiği yerde çalışan arkadaşlarından istemişti ama hamile manavlarında vardır heralde ama tavsiye etmem biraz tuzlu oluyor çünkü normal kırmızı elma ile tadı aynı 🙈😬
elifbsraaa1 queenanne1 vücudun bir ihtiyacı bence çünkü hamile olduğumu bilmiyorken çok fazla turşu yemiştim 😆
elifbsraaa1 mrp2023 yani yeme düzeninde de hiç değişiklik olmadı mıı mesela tatlıyı çok yemeye başladım gibi 🙈
Gulsahs Bende senin gibi tatlıyı yiyememiştim 5 veya 6 ay ful ekşi aşerdim özellikle erik ve hala da erik yiyorum kızım olacak🥹
elifbsraaa1 Gulsahs Ohh afiyet bal şifa olsun ❤️ Rabbim sağlıkla kucağınıza onayı nasip etsin inşallah ❤️ Ben daha dalında çekirdeği oluşmamış eriği alıp yiyordum çok şükür artık bol bol var bu hafta 😆
s1belyrdmc elifbsraaa1 İki oğlumda da hiç yaşamadığım şeyler yaşadım nida bulantısı uyku baş ağrısı gibi hatta sürekli ekşi yedim halada yiyorum kesin kız falan diye düşündüm hem ama 3 tane doktor da Erkek dedi
elifbsraaa1 tombikdoner22 benim ekşiye karşı bir düşkünlüğüm var sadece o da ne varsa ekşi o geliyor aklıma 😆 özellikle o bu şu değilde karşıma çıktıkça
Bzm elifbsraaa1 bir arkadaşım aşermek yemezsen ölecekmişsin gibi bir his. Ağzına o tat geliyor tansiyonun felan düşüyor demişti.
staRmama elifbsraaa1 bende erkek demiştim sana sanırım 😂 ama bunla alakası yok zaten vücut eksik olan şeyi istiyor benim hep şekerim düşerdi
elifbsraaa1 staRmama evet 🥹 Birtek elamomy kız demişti herkes erkek dedi 7.haftalardan beri aynı tahminler.. Merakla bekliyorum 🙈