Busranur_mnts Seelliinn ay ay maşallah sağlıkla büyüsün ilk denemeniz mi benim sağlıksızdı büyük ihtimal kendinizi korkutmayın kaç haftalıksınız benim takip kontrollerimde doktor yumurta gelişimi görmedi çünkü
Seelliinn Busranur_mnts evet ilk kullanımımdı salı günü keseyi gördük daha inşallah sağlıklı ilerler 5 haftalık oluyo sanırım 15 mart son regl tarihim☺️
Busranur_mnts Seelliinn seninki baya iyi ilerlemiş canım maşallah ben 5 haftalık öğrendim zaten ilk muayeneye 6+2 de gittim leke ile çok küçük kese vardı kuzenimde 6 haftada bebek de görülmüştü
yagmurx Mucizeem__ benimki sizinkinden daha yüksekmiş önemli değil umutlu olun stres yapmayın eninde sonunda bebeğiniz olucak
Mucizeem__ yagmurx Ay teşekkürler İşte doktora gidicem artık ona göre bi yol denicek acaba bizde klomenle devam eder miyiz
Yeldabanu Busranur_mnts klomen ile hamile kaldım şuanlık 4 aylık bebeğim var hayırlısı olsun hakkınızda❤️
Busranur_mnts Yeldabanu amin canım allah razı olsun sağlıkla büyüsün <3 beklemedeyim bakalım sağlıkla olsun da
yagmurx Mucizeem__ 3 kere deniyorlar gebelik hiç elde etmediyseniz aşılamaya geçiyorlar herkesde etkisi farklı herkesin yediği içtiği aynı değil maalesef
Busranur_mnts Seelliinn en kısa zamanda nasip olur inşallah benim de 2 seneye yaklaştı amh ınız da sınırda gibi çok yüksek değil benim 17 :)
Busranur_mnts Seelliinn dosya oluştururken kan verdim işte adetin 2. günü genelde adet zamanı alınan kana önem veriyor doktorlar benim bildiğim öyle