Teslime0106 Ayseekdrr canım yılbaşından önce 4600 demişlerdi herşey içinde peşin olursa 200 300 TL indirim yapıyorlar ama şuan ne kadardır bilmiyorum
tugbalisan_ Teslime0106 Tugbasss Kızlar kaç haftalıksınız, cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz irade hanımdan tahmin ettiyse tahmini doğrumuydu 🙈
Teslime0106 Ayseekdrr onu bilmiyorum canım biz direk gidip konuşmuştuk sen de öyle yap derim Bi bak aklında bişe kalmasın👍
Teslime0106 tugbalisan_ yarın 15 haftalık olucaz inşallah en son 12. Haftamda gittik o zaman da net öğrenemedik😅 Senn kaç haftalık Sen de mi irade hanım
Tugbasss tugbalisan_ 12 haftalığız tahminde bulunamadı pozisyon uygun değildi Cuma öğreneceğim inşallah ❤️
tugbalisan_ Teslime0106 evet bende irade hanımdayım 15 haftalıkken gitmiştik bebeğin pozisyonundan dolayı görememişti %60 kız birdahaki gelişinize kadar kız olarak kalsın demişti 😅
Ayseekdrr Teslime0106 bellimi cinsiyet ? Bi Eryaman hastanesine gittim bana %65 kız dedi ama belli değil bi pipiş çıkabilir ortaya 😅
Ayseekdrr Teslime0106 ay öğrendimde noldu sanki bişey alamıyorum değişcek diye 🤨 en mantıklı ay Sonu dediğin gibi canım 🥰