Nurbesteee Kızlar ellerim parmak uçlarım çok fena uyusuyor gece gündüz uyutmuyor beni doktorumla konuştum osteocare magnezyum kullanıyorum günde 2 kez iç dedi ama bir etkisi yok aynı sizler neler yapıyorsunuz bir fikir verin ne iyi gelir yardım lütfen 😒
minikbebegim06 Nurbesteee el için ateller var splint deniyor ben ondan kullanmıştım biraz rahatlatiyordu ama tamamen doğumdan sonra gecti
ikibebelianne-M Nurbesteee bir çözüm bulabildiniz mi benimde yarın kontrolüm var soracağım özellikle geceleri yan yatmamız lazım o zamanda ellerim uyuşuyor uyanıncada uyuşukluk uzunca bir süre devam ediyor gün içerisindede ara ara uyuşukluk hissediyorum ilk hamileliğimde böyle olmamıştı
betlceren21 Nurbesteee benimde aynı şekilde öyle oluyor uykumdan ağlayarak uyanıyorum nerdeyse. 18+3 haftalığız inanılmaz bi acı uyuşma doktorum iğne verdi magnezyum verdi ama malesef gecmiyor
Ela411 Bende de ellerimde birde bacaklarımda uyuşma oluyor özellikle geceleri, 20. Haftalarimdan itibaren magnezyum kullanmama rağmen devam ediyor
Nurbesteee ikibebelianne-M malesef çözümü yokmuş doğuma kadar çekeceğiz gibi görünüyor benim doktorum magnezyumu 2 ye çıkardı yine aynı hiç bir işe yaramadı 😒 yan yatmak zorundayız evet en çokta bu sebepten oluyor ama normal zamanda da ara ara uyuşuyor uzun bir süre
Nurbesteee betlceren21 benim 18 haftalıkken hiçbirseyim yoktu sizinki erken başlamış ne olduysa 7.aya geldiğimde oldu bana da magnezyumu günde 2 kere iç dedi ama işe yaradığı yok sanırım doğuma kadar çekeceğiz bu çileyi
betlceren21 Nurbesteee benim 18 de başladı, son aylarda yaşamam gereken tüm olayları en başından beri yaşıyorum ben🥲
3nmber Nurbesteee bende aynı durumdayım gece uyuşmalar uyutmuyo sabah gittim doktora B12 uyuşma için ve magnezyum verdi
ikibebelianne-M Nurbesteee benimde normal zamanda uyuşma var çok rahatsız edici bilegimi duz tutmak icin isim yokken atel takmayi deneyeceğim 2 sogan 2 biberi zorla doğradım bgn uyusmadan
Nurbesteee 3nmber muhtemelen bir işe yaramayacak sizde de doguma kadar geçmediğini söylüyorlar çünkü multivitamin kullanıyorum ben de magnezyumla beraber bana mısın demedi ödemden oluyormuş
OmerNfs Nurbesteee benim aşırı derede de oluyor doktorum kilo almana bağlı dedi ne verdiyse fayda etmedi bende artık sorun etmiyorum
Nurbesteee OmerNfs kiloyla bir alakası olduğunu sanmıyorum hamileliğe bağlı ödemden oluyormuş çünkü ben hiç kilo almadım 7 aylık hamileyim +2 kilo aldım sadece yani bilemiyorum