Semamtr burshka gerçekten şu an o durumdayım çevremdekilere yanımda kahve içmeyin adını anmayın diyorum sanıyorlar ki midem bulanıyor aksine adını duysam burnuma korkuyor kaşıkla çiğ kahve yiyesim geliyor bir kaç defa çay kaşığı ucu ile yedim. Yazarken dahi nasıl canım çekti 30. Haftadayım
[silindi] Babybebi ben toprak aşeriyordum onu yiyemediğim icin filtre kahve demler telvesini yerdim deli gibi birde yanık çiğ bulgur yerdim
Glsahe Babybebi Doktorum 1 fincan türk kahvesi ve 1 fincan sade kahveye(filtre) kadar içebileceğimi söyledi 2. Bebeğime hamileyim kızım 7 yaşına girecek
Maiyaig Babybebi hergün 1 fincan içiyorum arada atladığım günler oluyor, kimi doktor 2 fincana kadar sıkıntı yok diyor günlük, ayrıca sigara içipte sağlıklı doğum yapan insanlar var, kahve içmeyle sağlıklı olup olmamasını pek anlayamazsınız
erikarpuz Babybebi nadir içiyorum tabi abartmadan bazen midemi bulandırıyor zaten 14+4 şu an diyetisyenim de abartmadan içebilirsin demişti zaten
gizzzy35 Babybebi Kahve makinem var. Ben normalde de Türk kahvesi seven biri değilim. Günde 2 fincan latte içiyorum çoğu süt zaten onun 28 haftalık hamileyim
DogaLina_ Babybebi ilk gebeligimde herseyi birakmistim komple organik ve saglikli beslenmistim. Ama 2.de pek bunu yapamadim. Saglikli beslenmeye dikkat ediyorum evet ama kahvede iciyorum kolamida malesef
bgndgd ErsBegAs ben zarar veriyorsunuz demedim ki benimki riskli bir gebelik o yüzden ne içersem yersem bakmak zorundayım kişisel bi yorumdu Yani hemen üstünüze alınmayın sevgili anne 🙏🏼🩷 Sağlıkla dogsun
Oznur91_ Babybebi ilk 3ay bulantilardan icemedim zaten daha sonra günde bir küçük fincan tükettim doktoruma sordugumda günde bir icebilirsin demişti o yuzden kismadim hiç saglikli bir bebek dunyaya getirdim 3bucuk yaşında şuan
Babybebi Altin23 bende üç ay çok nadir tükettim buse varolun bi röportajını izlemiştim o aklımda kalmıştı sonrasında günlük türk kahvesi tüketmiş günlük yanılmıyorsam bende ondan esinlendim ve burda fikirlerinizi sormak istedim💐
Altin23 Babybebi günlük çay çok içiyorum işte evde vs o yüzden kahveyi ara ara tüketiyorum. Kafein miktarını eğer kola çay da tüketiyorsanız sınırlamakta fayda var hani çocuğa çok zararı olacağını düşünmüyorum ama sonuçta faydalı bir şey de değil Bizim için bile :)