ozleemm27 Merak ettiğim bir konu bu makyaj ben cok severım makyaj yapmayı bazıları yapmamam gerektıgını kımyasal dırek cocuga gectıgını soluyorlar bır dusuncesı olan varmı bu konuda dha yenı hamıleyım ama doktorum makyajla ılglı bsy demedı bana
Haribo42 ozleemm27 bu kdr ince detay verene ben ztn denk gelmedim hiçç ama doktorlar yaptığınız maskeye bile dikkat edin diyo 10 15 dakika durmadına ramen direk çocuğa geçebiliyomuş hele ilk 3 ay dahada dikkat et tam herşeyin oluştuğu çağ .. ki fondöten saatlerce duruyo genelde .. gerek varmı riske atmaya düşünmek lazım:))
Haribo42 ozleemm27 mesleğin illa makyajı gerektirmiyosaa hafif göz makyajı tmmdır ☺️ Bende allık çok seviyorum renk versin yeter:))
Burcuveburcum ozleemm27 hayatımızda kimyasalın girmediği hiçbiyer yokki kendimi iyi hissediyorum valla ben yapıyorum kızımda da yapardım dışarı çıkarken güneş kremi muhakkak kullan onun dışında bişey olmaz☺️
Yalinn8 ozleemm27 dr un bise demez cunki denicek bise yok, etrafindakiler manasiz bi yorum yapmis canim, kafana gore yap, bebekle makyajin bi alaksi yok😉
Aysegolcuk ozleemm27 makyaji bende nerdeyse her gün yapiyorum canım ama yüz bakımı hamilelikte yapılmaz diye duydum
Pakizee ozleemm27 makyajı bilmiyorum ama bana doktorum ilk aylarda nemlendiricime bile dikkat etmemi anti aging içeren ürünler kullanmamı söylemişti.
Yagmur90 ozleemm27 bende hamileliğim boyunca hep yaptim calistigim icin sadece daha minimal tuttum ten makyajini kapatici allık rimel kaş kalemi hala dışarı çıkınca yapıyorum 37. Haftadayım doktorum saç boyası konusunda uyarmıştı ama makyaj icin asla bisi demedi
Mayasey Çok bilgim yok ama kalitesiz ürünler kullanmayın. Mesela ucuz rujlarda kurşun oluyormuş. YouTube annne TV kanalında Ceyda düvencinin yanında çıkan Ayşe hanım anlatmıştı. Tabi ki makyaj yaptınız diye çok belli bir rahatsızlık görmezsiniz. Ama bebeğe zararlı maddenin geçmesi yaptığımız şeyin masum olduğunu da göstermez. Bu arada ben de makyaj yapıyorum. Bb krem çok nadir, çoğunlukla göz altı kapatıcısı ve kalem.
ozleemm27 Bende makyaj oncesı sudocrem kullanıyorum bırde ellerım cok kurudugu ıcınnemlendırıcı kullanıyorum normal kapatıcı rımel eylenır kullanıyorum ama zararlı dedıklerı ıcın kullanasım gelmıyor artık
Deniz88 ozleemm27 bana da öyle şeyler söylendi ama makyajsız dışarı çıkmaya alışkın değilim yanlış mı yapıyorum ben de emin olamadım
Babyboy_i Ben yuzume maskelerde uyguluyorum clinique,lierac falan.sacima kerastase falan.takmiyorum yani.ne gereksiz bu seymos makyaj yapma