Mucizemyoldaaa_ Kızlar bugün oğlumuz olacağını öğrendik. Çok şükür Rabbim aratmadı verdi ama eşimle isim konusunda anlaşamıyoruz. Vefat eden babasının adını koymak istiyor tek isim olsun babasının adını soyadını taşısın istiyor. Bende hoşuma giden isimlerden yanına isim koymak istiyorum sonuçta bende 10. Kez anne olmuyorum ilk çocuğum belki Allah ikinciyi nasip etmeyecek içimde kalmasını istemiyorum o yüzden ama bir türlü anlaşamıyoruz sinirden oturdum ağlıyorum artık. Allah biliyor ya sırf bu yüzden oğlum olsun istemiyordum demeyim dedim ama eşimin yüzüne de dedim artık bunu sen böyle yaptığın için ben erkek olmasını hiç istemedim diye bugün sırf konudan dolayı sevinemedim bile 😢
Begm_01 Mucizemyoldaaa_ benimde eşim böyle babası ismini diyor bende atlas katmak istedim belki bir iki gün yemek yapmadm konuşmadım da sonradan bir nebze ikna oldu bilmiyorum sizin eşiniz huyu nasıldır
Parinas Mucizemyoldaaa_ ölenin adını koymak iyi değildir derler ama. Hadi koydu niye tek isim diye diretiyor. İkinci isim olsun madem.
Su123 Mucizemyoldaaa_ gerçekten çok üzücü ya sizindeen büyük hakkınız sonuçta her cefayı çeken şuan sizsiniz
ravzae Mucizemyoldaaa_ canım stres etme bu konular hep birilerinin canını sıkıyor belki ikna olur önce hayır diyorlar ama sonra karar değiştiriyorlar canını sıkma kayınbabanın adı neydi?
Mucizemyoldaaa_ Begm_01 bende Atlas düşünüyordum gönlüm olmaya olmaya bu kadar ağlamama gidip de ısrarla sadece babasının adını koymaz diye düşünüyorum yumuşak kalpli biridir normalde
Mucizemyoldaaa_ ravzae adı Ali güzel bir isim ben koymasın demiyorum koysun ama benimde hevesimi kırmasın istiyorum
anneolmakneguzel_ Aa aaa tovbe tovbe dediklerinize lütfen dikkat edin, dua niyetine geçer. Oğlum olmasını istemiyordum hala doğmadı? Hala isteğiniz yerine gelir, lütfen böyle konuşmayın yahu. Bi orta yol bulursunuz elbet
Esma006 Mucizemyoldaaa_ valla bende istemiyordum kayınbabamin adını ama Alparslan ismini baştan beri istiyorum ülkücü olduğumdann😁kayınbabamin adi da çelebi ikinci isim olarak dedim
Begm_01 Mucizemyoldaaa_ o zaman sizde biraz bir tık agırlıgınızı gösterin benim eşim katıydı isim konusunda ama yanş cidden istediğini yaparsa sadece benden çok çeker doğumdan sonra annemlern yanına bile bir süre kalmaya giderm bebek küçük olsa bile bende değişik bir damar inat var oda bunun farkında
Accountant Mucizemyoldaaa_ çocuğu taşıyan acıyı çeken doğuran bakan büyüten kadın ismi koyan erkek adalete bak bir de ikinci ismi koymaya çalışıyorsunuz isim konusunda en büyük söz hakkı annenin ölmüş adamın ismini koysa ne olacak sanki padişahtı babası bana çok saçma geliyor ölmüş insanların isimlerinin verilmesi
Mucizemyoldaaa_ Accountant banada çok saçma geliyor ismini verince o kişiyi yaşatmış olmuyorsun sonuçta 🤷🏻♀️ Allah sonumuzu hayr etsin
Mucizemyoldaaa_ Accountant öyle yapıcam her şeye rağmen kendi bildiğini okursa kesinlikle hakkım helal değildir
Mommce Mucizemyoldaaa_ ilk oğlumda bizde eşimle isim konusunda anlaşamadık o olsun bu olsun birbirimizin bulduğunu beğenmedik. En son ben ege ismini koyacağım yanına uygun bir isim istersen koy istersen koyma dedim ve sonuna kadar dediğimin arkasında durdum. Yanına uygun bir isim buldu koyduk. Sizde tamam babanın ismi olsun yanına da bu ismi beğeniyorum bunu koyacağım senin kadar benimde söz hakkım var diyip şimdiden kestirin asla taviz vermeyin ve iki ismi kullanarak bebeğini anmaya başlayın o sizi değil siz onu yıldırın 🌸