gulcin34 Valla ben de dereotlu ooğaça yı tuzlu kurabiyeyi pişirip koydum tatlı kurabiyeler koydum sigara böreği sardım dolma sardım biber kabak doldurdum mozaik pasta yaptım sulu köftelik yaptım ayırdım normal köftelerimi koydum patatesli börek chesskek falan yaptım. Benim cevrem geniş birde eşim işe giderken yanına veriyorum diye limonatalık portakal limon koydum tavuk suyu et suyu yaptım tavuk didikledim ıspanakları yıkayıp koydum. Canım çok sıkılıyordu birazda 😂😂
Bozkann kubyus fellah köftesi , mercimek böreği , sulu köfte için minik köfteler, sarma ve İzmir köfte yapıp koydum . Sağlıkla yapabilmek nasip olur inşallah
biranne_birbebek Helinsevim evet dikkat edilmezse öyle tabi, çözdürmeden kullanıyorum ben çorbaya pilava donuk bir şekilde pişerken atıyorum hepsini. Yıllardır da yaparım şükür hiçbir sıkıntı yaşamadık. Beslenme konusuna ekstra dikkat eden biriyim , endişelenmeyin🌸
Donaldvetomris kubyus her gelenden yemek isteyin doğumdan sonra sulu yemek çok iyi oluyor hele sezaryen olacaksaniz inaninlmaz kabız olunuyor benim annem şuan bana yardım ediyor bebeğe bakmaya kayinvalidem de sağolsun yemeğimi getiriyor o şekilde atlatıyoruz biz
kubyus Donaldvetomris benim annem zaten kalıcak bir süre kayınvalidem de üst katımda şükür ikisi de çok yardımcı olucaklar eminim :)