Bnguuu_102 MinikBrokoli öyle duş alsam üstğme yapışır onu çıkar kurulan giyin derken daha çok zaman kaybederim
Mrzbrvdr Cort Bende bugünü asla unutmayacağım. 38 günlük bebeğimle 3. katdan aşağı nasıl indiğimi hatırlamıyorum yalın ayak nasıl indim o merdivenler nasıl uzundu anlatamam rabbim korusun hepimizi. Rabbim birdaha yaşatmasın.
ppmerlina Cort Aylaa123 cylnmy Smyye1B Selim_Alparslan GizemHamza34 GezenTavuk_2 Bnguuu_102 Kızlar hepinize çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın hamile hamile veya evde küçük bebekle çok zordur 😭 Mrzbrvdr senin yorumunda nefesim kesildi… çok geçmiş olsun bitanem
Bnguuu_102 ppmerlina tabi evde kp de vardı çocuklar falan 5 kişi bebeğin başına toğlandık altı da açıktı ne yapacağımızk şaşırdık Rabbim beterinden korusun
Selim_Alparslan ppmerlina Allah razı olsun kuzum bol dua edelim birbirimize. Allahtan bizim ev müstakil ama ben 2. Katta uyuyordum. Aşırı sallandı ve o sersemlikle donup kaldım. Oğlumda 2 büklüm olmuş kitlenmiş cocuk 🥹 durdu Allahtan bitmeyecek sandım 😪 hemen bahçeye attık kendimizi
GizemHamza34 ppmerlina Allah razı olsun canım 8 yaşında oğlum da bahçedeydi bende lavabo yakalanınca aşağı nasıl indim sanki o an hiç durmucak gibi geldi 😔 gece boyu hafif hafif hep sallandık şimdi gene sallandık Rabbim korusun 🤲🏻
Bnguuu_102 GezenTavuk_2 banyo dışında çok hızlı bir insanım 🙈 saç baş derken.. Olmadı duşakabinin ütğne büyükçe iki havlu atayım ne olur ne olmaz dursun hemen girer çıkarım Rabbime emanetiz hepimiz
GezenTavuk_2 Bnguuu_102 Aynen öyle elinden geldiğince hızlı olmaya çalış çünkü yavaş olunca bir zaman değil Maalesef ki
Bnguuu_102 ppmerlina gene şükür inmedik hemen zaten 🌸 Rabbim hepimizi beterinden korusun inşallah Allah’a emanetiz
ppmerlina Bnguuu_102 aminnnnn. Siz bebek ve kendiniz için üst baş su yiyecek mama bez gibi temel şeylerin bulunduğu bi çanta hazırlayın yine de 🙏🏼
Bnguuu_102 ppmerlina bebeğin hazır çantası var yanına su battaniye gibi şeyler koyucam inşallah burada ciddi bir yıkın olacağunı zannetmiyorum Allâh bilir tabiki ama gene de temkinli olmak lazım çok teşekkür ederim😘💕
10gamze Cort ikinci gebeliğimde 6şubat depremine denk geldi batıda yaşıyorum şimdi yine deprem oluyor hamıleyım ıcını ferah tut hersey allahtan bırsey olmaz ınsallah