Meri3220 15336010 ara ara oluyor bel ağrısı da oluyor ama sanırım bu gebeliğimde bulantı olacak hiç tadım tuzum yok
dalyaluna35 15336010 evet hala adet olacakmışım gibi devam ediyor bazen tedirgin oluyorum bisi olacak mı diye 🥲
Esma006 birdilektut15 8.haftayi bilerek bekledik doktorumla 5 haftalık iken öğrendim 519 ile iki gün sonra tekrar kan verdim 1691 çıktı 2 hafta sonra gel demişti doktorum yani 8 haftalıkken kalp atışı bebek goruldu
Rukoss birdilektut15 benimde adete 5 gün vardı öğrendim 180 falandı galiba Perşembe gece öğrendim doktorum haftaya cuma gel dedi gidince işte 5+2 kese görmüştük
Rukoss Rukoss o yüzden bence cuma günü yine kan ver bak iki katı oluyormu ondan sonra bence 10 gün bekle o zaman belki 6 haftalık falan olur kalp atışı ily dinlersin çünkü böyle parça parça öğrenince çok stres olunuyor
birdilektut15 Rukoss tamam canım pazartesi kan vercem çünkü şehir dışına çıkcam 2 günde bir kan veremiycem malesef
Esma006 birdilektut15 duyamamaktansa bekledim valla ama korku icinde ya duyaamazsam kalp atışını vs diye