Mervebgnaydn birdilektut15 merhaba benim 1500-1600 dü 5 haftalık dedi doktorum yeni oluşuyor gebelik kesesi 4.40mm dedi :)
Tugtugca birdilektut15 16binde görmüştüm ama devlet hastanesi ultrasonları eski, alt muanede gördüler öyle düşün 😁
Tatlisanne42 birdilektut15 yani betayle pek alakası yok canım da kese 4 haftalıkken oluşmaya başlar 5 ci haftada kese gözükür 6 7 haftalıkken de bebek gozukuyor
birdilektut15 Rukoss ya benim adetime 3 gün var ve betam 37 ne zaman görebilirim acaba bi tahmininiz var mı 🥹
Koala_ birdilektut15 bende 5+2 deyim yarın kontrole gidicem keseyi görebilirsek,muhtemelen 6. 7. Haftada da kalp atışını duyarız diye umut ediyorum. Beta cumartesi günü 2000 di ben artık bakmıyorum doktor isterse yarın baktiricam 😊
Rukoss birdilektut15 benimde adete 5 gün vardı öğrendim 180 falandı galiba Perşembe gece öğrendim doktorum haftaya cuma gel dedi gidince işte 5+2 kese görmüştük
birdilektut15 Pembe_bulut öyle mi canım benim betam şuan düşük ya ondan merak ettim şu an uygulamada 4+0 gösteriyor
dalyaluna35 4+4 üm abdominal usg de 2.5mm kese oluşumu gordu beta 1364 tam kese dememiz için betanin 3binlerde olması gerek dedi cuma yine kontrol beta pazartesi de usg kontrol
birdilektut15 Tatlisanne42 yaa çok mutlu oldum beta değerim düşük ya ne zaman artacak ne zaman görcem diye meraklanmıştım