2baby1mom__ Bı belirti vermiyor ağrı şeklinde Felan sadece kanama azlığıyla Felan fark ediliyor diye biliyorum flimde çıkar ancak
Gizemuy bebegimd7 merhaba, rahimde kürtajdan sonra yapışıklık oluşmuş, bu rahim filminde gözüktü. Çaresi yok ameliyat ( histeroskopi) olmam lazımdı. Oldum ve o şekilde hamile kaldım. Yapışıklık gebeliğe engel iş bilginiz olsun. Şimdiden geçmiş olsun
Sevim1902 bebegimd7 3 defa kürtaj oldum gebelik oluşuyordu ancak ilerlemiyordu yapışıklık varmış . Doktorlar hiç anlamadı sadece rahim filmiyle anladık en son adet olamaz hala geldim hiç gelmıyordu
eylus Sevim1902 merhaba benim bı sağlıklı doğumum var adetlerim düzenli denediğim ay gebe kalabilmistim fakat iki kez kürtaj oldum ikisi de 9 -10 haftalıkken kalbi durdu ilk kayiptan sonrası testler yapıldı pıhtılaşma bozukluğu varmış üçüncü gebeliğim de iğne kullandım ama ona rağmen kalbi durdu kürtajın üzerinden 2 ay geçti ve ben hala adet olmadim şimdi yorumuzunu görünce acaba bende de mi böyle bı durum var diye aklıma geldi siz nasıl şüphelendiniz
Sevim1902 eylus geçmiş olsun ben de sizin gibi gebe kalıyrdum iğne kullandgm hlde gelişmedi doktorlar hiç şüphelenmediler rahim filmi dahi önermediler🙁3.kürtajdan sonra rahim tamamen yapışmış adet göremedim .3 kürtaj oldgu için artık infertlte doktru tüp bebek doktrna gtmeye karar verdim iyik ki gitmişim .hemen rahim filmiyle tanıyı koydu doktrm iki kez histeroskopi oldum .3 kürtaj çok fazla mutlaka rahim filmi çektirin