Rumeysa Aslihusein mrb peki eşi Doğuma alıyorlar mı ada tıp da? Hastane arayışındayım önerir misinz orayı ?
Aslihusein Rumeysa Canım sadece orası için değil benim bildiğim isteyince herkes alıyor. Ben hastaneyi ve doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum
Birprensesannesi_ Naznaz benimde korkularım var doğumla alakalı ☺ Rabbim hayırlısı ile bir nefesde doğurmamızı nasip etsin inşallah tatlım
Naznaz Mhk bende 19 da basladım şimdi 31+3 olduk 🐣 emseyde ben fiyat aldıgımda normal 3250 sezaryen 4000 di şimdi normal 3500 olmuş. Emseyde de canan hanımdı doktorum o şzne cıkınca pınar hanımla devam ettim ama ikiside olmadı 🙂
Oge Mhk niye öğrenemedniz hasta yatışa gidin bilgi veriyorlr fiytla ilgili bn sordm ama hatrlamıyorum şuan hatta telefonda da söylüyorlar
Mhk Oge hastaneye gittiğimde unuttum genelde telefonla da hep numaramı aldılar geri dönüş sağlanmadı malesef 🤔🤨
Mineakr Naznaz ben de neslihan hanımdan çok memnundum adatıp a gitti. acaba sezeryan fiyatı ne kadar öğrenebilirmiyim
Naznaz Mineakr zorunlu 2850 isteğe bağlı ne kadar onu bilmiyorum 2018 de zam geldimi ondanda haberim yok malesef 🤷♀️
gulgulis merhaba, ben de Neslihan Hanım a gidiyorum. normal doğuma akşam ve hafta sonu gelmem dedi. Açıkçası özel hastaneye gidiyoruz ancak doktorun doğuma gelmemesi beni çok şaşırttı. Ayrıca testlerimin birinde sorun yaşadık, o yüzden güvenim sarsıldı...
Duru33 Birprensesannesi_ ben orda dogum yaptım cnm 2017 agustosunda Olcay hnm ı cok iyidir Hastanenin fiyatlarıda gayet uygun sezeryan oldum 1350 di ozaman. Kendisi cok ilgilir bütün kontrollerimde cok yardımdı. Oldu dogum zamanımda yıllık izne çıktıgı için beni güvendigi şefik beyin ellerine bıraktı hepsi çok iyii yorumlar baya olmuş yapılalı ama görmüşken beni yeni gelenlere bilgi olur iyiakşamlar
SemaAsya Birprensesannesi_ merhaba, 5 haftalık hamileyim. Ne testler ne de hastahaneler hakkında bilgim var. Yarın Medicalpark Pendik’de randevum var. Ancak yapılacak testlerin çok pahalı olduğunu duydum. Pendik hospital ya da Ada tıp hakkında bilginiz var mı? Muayene ve test ücretleri ortalama olarak ne kadar? Ve tavsiye edeceğiniz bir hastahane veya doktor var mı?
nageyey Merhabalar, aranıza yeni katıldım😊 bende 18+5 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim. Pendik Medical parka gidiyorum, doğum için de orayı düşünüyordum Fakat hastanenin doğum hizmetinden, hemşirelerinden memnun kalmayan kişileri öğrendim. emsey ya da ada tıp bu konu da nasıl bilgisi olan ve doğum yapmış tecrübeli arkadaşlara bir sormak istedim☺️
Pnr_jr nageyey Emsey güzel canım. Canan Torun👍 Adatıpta tanıdığım 2 kişi Doğum yaptı ve memnun olmadılar. Diğer biri Yeliz Doktora gidiyordu kanser olduğu anlaşıldı ve doktor hiçbir yönlendirme yapmadı orta yerde bıraktı. Başka biri de Doğuma 3 hafta kala Bölgeye geçti orda doğurdu.