newmommmyy2 Mrvsmt2502 yaa ne güzel inşallah bendede öyle kolay olur 🤲🏼🤲🏼🤲🏼❤️aslında kendimi korkutmak istemiyorum ama süreç ordan sezeryana dönsün istemiyorum korktuğum o 😢
Mrvsmt2502 newmommmyy2 stres yapmayın kötü enerjiyiekmeyin suni sancı verecekler su gibi doğuracağım deyin 😃❤️
newmommmyy2 Acemianney 6 saat yine çok iyi bence heleki ilk doğumuysa 🥹 inşallah bizlerde çok çekmeden sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏼❤️❤️
newmommmyy2 Mrvsmt2502 amiiiin inşallah 😅🤲🏼🤲🏼🤲🏼teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız içinde bu arada❤️❤️❤️
Gltn_26 7 saatte hiç açılma yokken suni sancı ile doğurdum ve 10 cm açıklıkla korkmayın herkesin doğumu başka ben 7 sen 5 saate dogurcaksın belki
newmommmyy2 Gltn_26 amin inşallah valla çok sağolun burda güzel yorumlar sayesinde biraz daha içim rahat etti şükür 🤲🏼🤲🏼❤️❤️❤️
Hamis354225 newmommmyy2 Ya ne güzel 🥺 benim ki yaptı ve açıklık falan olmadığı için galiba daha aşırı canım yandı he bide doğru düzgün bakıp yorum yapamadı haftaya bidaha bakalım şimdi hazırlıklı değildin ya ozaman hazırlıklı olursun dedi ama hiç istemiyorum ya yapmayın desem bişey olur mu onu da bilmiyorum
Hamis354225 Bende 38+6 dayım son 9 gün 🥲 cuma günü doktor randevum var geçen hafta çatı muayenesi oldum bebek aşağıda diye ama canım çok yandı doktor bacaklarımı kastım diye bakamadı, cuma da bakacak ama canım yanıyor diye istemiyorum size de baktı mı doktor? Süreç nasıl gitti son muayene de ?
Rafaelli newmommmyy2 benimde son 5gunum aynı durumdayız, ama ben hıc isdemıyorum sunı kendı sancımı beklemek ısdıyorum, cok zorlanmjçtım ilk gebelikte mecbur vermişdiler, belkı kendı sancım daha dayanılır gıbı gelir de rahat dogumum olur dıyorum cok yorulmam