ipek63yldz_ Nurellaaaaaaa1212 Teşekkür ederim canım aynen anlıyormuşsun 🤭 Amin inşallah başta sağlıklı olsun o yeter ama Çok şükür rabbim nimetinden eksik bırakmadı şimdide bereketini nasip etti bize 🤲🏻🤲🏻 Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın hayallerini yaşatsın 🤲🏻🤲🏻
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 her şeyiyle aşırı rahata ermistim acaba iyi mi ettim diye düşünüyorum. Olsunn kizim kardeşsiz kalmazz😁😁
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi evet ya bizde 4 kız 1 erkek. Erkek fazladan oldu lazım değildi kdödpdöfşf
Jasmine60 @Nurellaaaaaaa1212 İnstada gördüklerimi hep tutturuyordum. Kendimi anlayamayıp tutturamadım😁hemen öğrenirim ne güzel diye çok öğrenmeye çalışmıştım halbuki
Mualaa23 Bayanlar benim bebisede bkar mısınız rica etsem üç ayrı ultrason var elimde sonuncu 11+3 karından bakıldı hepsi
BirAnneikibebek0 Nurellaaaaaaa1212 Bizimkinin de Nub kız gibi galiba 16 haftalığız daha öğrenemedik tam olarak cinsiyetini
GizemHamza34 Nurellaaaaaaa1212 haftaya detaylıya giricem bakalım orda mecbur bakacaklar haber veririm 🥰
BirAnneikibebek0 Nurellaaaaaaa1212 gönlümde de bi kız evlat var sağlıklı sıhhatli inşallah,pazartesi günü kontrolümüz var size haber veririm 💖🙏