BirAnneikibebek0 Nurellaaaaaaa1212 gönlümde de bi kız evlat var sağlıklı sıhhatli inşallah,pazartesi günü kontrolümüz var size haber veririm 💖🙏
Kelebelmom Nurellaaaaaaa1212  Banada tahminde bulunurmusunuz 13 haftalık
Satii Nurellaaaaaaa1212 iki doktor kız birisi erkek ddi detaylıyı bekliyorum kesin kız desede acbaa mı diye içimde bir şüphe kaldı😂
Kelebelmom Nurellaaaaaaa1212 Çok çok teşekkürler herkes erkek diyor yani öyle hissediyorlar bakalım bir kaç hafta sonra doktor ne diyecek
Jasmine60 @Satii Evet. Sanırım 60 tan sordunuz alışkanlık her yere yazıyoruz:)) Nub teorisi doğruysa sizin ki kesin kız:)
Satii Jasmine60 kesin kız asla erkek değil dedi ama bir önceki doktor da erkek diyip bize bacak arası göstermişti ondan hala aklım da acbaa diye 😂😂bende Tokatlıyım dikkatimi çekti
Jasmine60 @Satii Alışveriş için vs sanırım detaylıyı beklemek lazım çünkü değişende çok oluyormuş. Bana da önce yüksek ihtimal erkek deyip sonra kız olabilir dediler😁gerçekten sürekli acaba mı oluyor insan o şekilde
Satii Jasmine60 ya bize ihtimal de değil devlet kesin özel de kesin konuştu yani ondan ama yine de içimde bir his var ondan alışveriş felan hiç bakamıyorum 😂