Sesa123 Merhaba arkadaşlar 😊 adetim 11 gün gecikti göğüslerim hafif şişti kasıklarım sert sürekli çişim geliyor süt gibi beyaz akıntı geliyor sanki adet olacakmışım gibi ama olmuyorum sizce hamilemiyim en son adet başlangınç tarihim 23 eylül
1PrensAnnesi Sesa123 bu kadar gecikme ve belirtiye test yapmamanıza cdden helal olsun ben çatlardım ☺☺
GlahBilgiliPelit Sesa123 kan testi yada ev tipi test yapmadın mı cnm? Ben çatlardım😄 o yuzden cok erken öğrendim😂
Sesa123 [bilinmeyen] idrar testi yaptım ama tek çizgi bazen idrar testinde hemen çıkmayabiliyormuş doğru mu ?
Sesa123 1PrensAnnesi idrar testi yaptım ama bide hamile değilim de kötü bişey çıkar diye korkuyorum bidr iyice 15 gün falan geçsin öyle belli plur dediler 😄
Sesa123 GizemDoan kaç kere idrar testi yaptım ama çıkmadı kendi kuruntum mu acaba diye düşündüm bi ara valla
Patito__ Sesa123 cnm bnce biran once kan testi yaptir cunku bnm kistim vrdi ve belirtiler ayni idi insallah snn bebistir ama bu da br ihtimal ❤
Sesa123 1PrensAnnesi aslında kötü bişey olsa bile erken öğrenmiş olurum nasıl olsa öğrenicem zaten ama herkes hamilelik belirtisi bunlar diyor
Sesa123 Patito__ kist kan testinde belli oluyor mu bide hiç böyle kist olduğuna dair baskın bi belirti oluyor mu ?
Patito__ Sesa123 yok cnm kanda belli olmaz fakat hamilelk cikmaynca drye gttm kist dedi en buyuk belirtisi kasigimda sislik vrdi ozellikle oturunca batio gibi olurdu
Sesa123 Patito__ bende öyle bişey yok ama yine de belli olmaz doğru söylüyorsun kanda da çıkmazsa bi anormallik vardır
cevriyetoy Sesa123 yazdiklariniza göre hala kan testi yaptirmamaniza şaşırdım 😂inşallah bebis vardır 😊🤗 şimdiden hayırlı olsun