Sesa123 1PrensAnnesi idrar testi yaptım ama bide hamile değilim de kötü bişey çıkar diye korkuyorum bidr iyice 15 gün falan geçsin öyle belli plur dediler 😄
Sesa123 GizemDoan kaç kere idrar testi yaptım ama çıkmadı kendi kuruntum mu acaba diye düşündüm bi ara valla
Patito__ Sesa123 cnm bnce biran once kan testi yaptir cunku bnm kistim vrdi ve belirtiler ayni idi insallah snn bebistir ama bu da br ihtimal ❤
Sesa123 1PrensAnnesi aslında kötü bişey olsa bile erken öğrenmiş olurum nasıl olsa öğrenicem zaten ama herkes hamilelik belirtisi bunlar diyor
Sesa123 Patito__ kist kan testinde belli oluyor mu bide hiç böyle kist olduğuna dair baskın bi belirti oluyor mu ?
Patito__ Sesa123 yok cnm kanda belli olmaz fakat hamilelk cikmaynca drye gttm kist dedi en buyuk belirtisi kasigimda sislik vrdi ozellikle oturunca batio gibi olurdu
Sesa123 Patito__ bende öyle bişey yok ama yine de belli olmaz doğru söylüyorsun kanda da çıkmazsa bi anormallik vardır
cevriyetoy Sesa123 yazdiklariniza göre hala kan testi yaptirmamaniza şaşırdım 😂inşallah bebis vardır 😊🤗 şimdiden hayırlı olsun
GlahBilgiliPelit Sesa123 canım bu belirtiler biraz daha ileride olur ben 9+6 yım ben çok sık idrara cıkma olayını 2 haftadır yasıyorum göğüs hassasıyetim hiç yoktu ilk öğrendiğimde ama sen bi kan testi yap 1 2 saate alırsın sonucunu ☺☺
cevriyetoy Sesa123 evet yerleşme ağrısı oluyor genelde yani bende olmuştu herkesin bünyesi farklı tabiki
GlahBilgiliPelit Sesa123 kan testi yada ev tipi test yapmadın mı cnm? Ben çatlardım😄 o yuzden cok erken öğrendim😂
Sesa123 GlahBilgiliPelit idrar testi yaptım ama çıkmadı kan testine gidicem allah nasip ederse gitmeden tecrübeli annelere bi sorayım dedim ona göre hazırlıklı olayım diye 😊