Esraa00 GirlandBoy_Mom bak normal diyenler beni deli ediyor Arada sırada hafif çok nadir sert olur sancı amenna Ama ağrıdan duramıyorsun mutlaka acile git Bende 25 civarında ağrı vs hissettim sancı da Doktoruma gittim normal dedi te o zaman Ama böyle dayanılmayacak gibi değildi Şuan nasılsın
GirlandBoy_Mom Gmry suyu bu ara pek içemiyorum canım ama dikkat edicem evet biraz yorgunlukta var sanırım
Abcdfghe Bende 28+4 üm bende de ara ara kasılma oluyor aynı dediğiniz gibi toplanıp sertleşiyor ve ağrı oluyor. Doktoruma sorduğumda bu haftalarda yalancı kasılmalar olabiliyormuş normal dedi ama sürekli ve uzun süreli olursa doktora gözükün
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom gece dinlenip yatınca geçti gibi kuzum ama gün içinde olursa mutlaka gidicem
GirlandBoy_Mom Esraa00 benim kasılmam bi yere toplanıyor bebeğim uzun süre öyle kalıyor ayağa kalkınca da ağrı oluyordu canım gece yatıp dinlenince geçti gibi ama yine toplanıyor bi yere gün içinde tekrar ederse mutlaka doktoruma gidicem
GirlandBoy_Mom Deleted33000 gece dinlenip yatınca geçti gibi kuzum ama bi tarafa toplanıyor hala ağrı yapıyor biraz gün içinde dünki gibi kasılmam olursa mutlaka gidicem doktora
Esraa00 GirlandBoy_Mom git bence de toplanması vs bazılarında çocukta sancı anlamına geliyor gerek yok acaba mi demeye Gün içinde tekrarlarsa görün doktoruna
___Ebruli___ GirlandBoy_Mom benim de 2.gebeliğim 27+1 haftalığız doktoruma karnımın sertlestigini ve bir yerde toplanmasını sordum magnezyum yazdı eğer çok şiddetli karın ağrısı olursa bekleme gel dedi
MaviNur25 GirlandBoy_Mom aynı şeyi bende 27.haftamda yaşadım doğurucam zannettim artık aglıyordum acıdan sancıdan bebek top gibi kalıyordu kasılıyordu vajınama baskı yapıtordu cok zorluydu tabi doktora gittim hemen herşeyin normal oldugunu bebeğin baş pozisyon aldıgını selviks uzunlugunu falan hep ölçtü içim rahatladı normal dedi yani kanama vs ya da asırı sancı olmadıkca idare edettim çok şükğr şuan 29a girdik çok şükür gecti 1 hafta surdu zaten bebeğin yerleşme kendine yer yapma agrıları olabilir o an da sevebilir dua okuyun konusun bebeğinizle sakinler 🌸🩷 hayırlıca kucagınıza alırnısınız inşallah rabbim şifa versin bebeişlerimize
GirlandBoy_Mom MaviNur25 belkide pozisyon değiştiriyor canım bilmiyorum ama ara ara oluyor şuan çok teşekkür ederim 🌸💕