GirlandBoy_Mom Kızlar sabahtandır karnımda kasılma var bi yere toplanıyor sanki ama kasılıyor karnım baya normalmi ilk gebeliğimde böyle bişey yaşamadım 😪
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom geçmiş olsun kuzum çok su iç sola doğru Uzan dinlen eğer kesilmezse doktora git
Deleted33000 GirlandBoy_Mom tatlı bıseyler ye ve uzan biraz canım geçmezse ihmal etme bu yeni nesil hamileleiklerimiz de ilkler gibi olmuyor baya zorluyorlar sağlıkla ve kolaylıkla dogsunlar inşallah
Gmry GirlandBoy_Mom benimde o haftalarda karnımın ortasında toplanıyordu yürüyüş yaptığım zamanlarda doktorum suyu 3litreye çıkarmamı söyledi sonrasında düzelmişti gün içerisinde yoruluyorsanız çok ondanda olabilir
Datlum Bende 27 haftalığım arada bir bebek toplanır gibi oluyor bende o normalmiş ama sizinki nasıl oluyor bilemedim
GirlandBoy_Mom Datlum böyle kasılma gibi sol tarafıma toplanmıştı bebeğim ama ayakta dururken baya canım acıyor kasılıyor karnım
Datlum GirlandBoy_Mom mutlaka doktorunuza görünün ben her durumda doktora gidip bakıtıyorum son trimester dikkatli olmalıyız
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi sağol bacım sol tarafımda başladı kasılma zaten ayakta olunca canım acıyor biraz
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom yoruldun mu acaba dikkat canım benim valla ijinci hamileliklerimiz ne kadar zor geçiyor 😬
GirlandBoy_Mom Deleted33000 denicem canım çok zor geçiyor maalesef eskiler de ne doktor ne bişey hiç bişey yoktu ne güzeldi şimdi hastanelerden midem bulanıyor artık
GirlandBoy_Mom Gmry suyu bu ara pek içemiyorum canım ama dikkat edicem evet biraz yorgunlukta var sanırım