ozgerbas sutlukahve_ awox kullanmıştım gercekten cok iyi test süpariş vermem lazım sadece internetten. eczanede yoktu
sutlukahve_ ozgerbas evet gerçekten öyle sipariş verin dursun güvensiz testlere para yatirmaktan iyidir hem fiyat olarak uygun hem güvenilir benim de duratest silik çıkardı awoxla denedim koskocaman bir negatif
Mariam1 ozgerbas bakalım ama 3 gündür midem bulanma hısım var normalde adet 10 gün önce biti ama 18 gunde bı oliyiorum çıkma imkansız ama niye bana acile bakmadılar ya belki hamile değilim ki ama sebebi neden ogrenmiolar ki
ozgerbas Mahbuss bildiğin bir gölge var ama bilmiyorum ki canım bakalım nasipp 9 gibi yine yaparım ben test hiç dayanamıyorum
ozgerbas busrax_  canım bu şekilde ama akşamüstü bidaha yapcam saat 9 gibi falan
ozgerbas Mariam1 Allah Allah ya ama sen canım yine bir kan verirsin saglık ocagında olmadı yani bulanma neden olacak ki
Mariam1 ozgerbas midem bulanıyor dedim direk kadin doğum diyor ne aliyaka gerçeği ne bekliriz bunlardan kanamam vardi 9 haftaliken bebegim nerdeyise kayibediordum en son beni aldılar acıl e
Laydyg ozgerbas dün kan tahlili verdim zaten 0.100 çıktı beta negatif. Regl günü regleen 2 gün önce yapılınca belki yükselebiliyomuş
ozgerbas busrax_ aslında üsttede var canım ama fotoda asla cıkmıyor şimdi su içmeden bekliyorum öyle 🤣
Laydyg Anonimmsss kaseti aç içini iyice dikkatli bak bakalım çizginin yanında bi tane daha çizgi var mı çizgi belirginse genelik oluyo