busrax_ ozgerbas ya gerçekten var gibi. benimde adetime 7-8 gün var kendimi tuttum yapmadım bugün. inşallah gerçekten vardır
ozgerbas busrax_ ayyy inşallah seninde vardır canımm sonucunu beklerim buraya da güzel bir sonucun olur inşallah 🌸🌸🌸
ozgerbas busrax_  canım bu şekilde ama akşamüstü bidaha yapcam saat 9 gibi falan
ozgerbas Laydyg ayyyy erken gebelik testi yapabilirsin canım aslında ama tabi beklemek daha doğru yapabilene 🌸
sutlukahve_ ozgerbas hevesini kırmak gibi olmasın ama bu test bana yalancı pozitif verdi inşallah seninki doğrudur
ozgerbas sutlukahve_ valla doğrudur gercekten testlere güven olmuyor regl geçse daha emin olunur. Bizimkide ümit dünyası Allah hayırlısını nasip etsin 🌸🥲
busrax_ ozgerbas inşallah canım sende bir daha test yaparsan at. Bu ay güzel sonuçlar alalım inşallah 🌸
sutlukahve_ ozgerbas evet cidden testler insanın umuduyla oynuyor en iyisi awox gerçekten inşallah vardır güzel haberlerini bekliyorum
Melommm ozgerbas 8 aydır korunmuyorum ıkı ay once pcos olduğumu öğrendim geçen adetim de hayıt otu demleyip içtim inşallah olur bu sefer daha umutlandım
Laydyg ozgerbas dün kan tahlili verdim zaten 0.100 çıktı beta negatif. Regl günü regleen 2 gün önce yapılınca belki yükselebiliyomuş
Melommm mudurKyaa eşime söylim alsın sabah yapmak zorundamıyım ıkı saat tuvalete cıkmasam yapsam olurmu
mudurKyaa Melommm Gebelik varsa 2 3 saat wc çıkmazsanız çokta su içmezseniz regliden bir kaç gün önce baktığınız sonucu görebilirsiniz tabi ama net olsun dersenix regli bir gün geciksin
ozgerbas sutlukahve_ awox kullanmıştım gercekten cok iyi test süpariş vermem lazım sadece internetten. eczanede yoktu