Aysemuberra Aysemuberra hayırlı akşamlar lütfen cevap verir misiniz dün ben ovatirila diye bi inne vurudum sonra eşimle ilişkiye girdim büğün de ovulosyon testi yaptım şu şekil çıktı ya ne şimdi ben ilişkiye girmem gerekmi yarında aşılamam yapılacaktı şuan ilişkiye giriyimi bilemedim
GezenTavuk_2 Aysemuberra Yani şöyle söyleyeyim p** duruyor ama bir sperm insan vücudunda 72 saat kadar kalabildiğini biliyorum yani girip girmemek size kalmış ama değerlendirebilirsiniz
GezenTavuk_2 tarcinnnn24 Amin kuzum Allah razı olsun ben de hani doğruyu söylemek gerekirse ben de şaşırdım hayırlısı olsun inşallah
Okumayageldim GezenTavuk_2  Canım günaydın iki tane pik görünen test düne ait sabah böyle silikleşti neden acaba
GezenTavuk_2 Okumayageldim çatlama olmuş yani yumurtlama dönemim bitmiş çatlama döllenme dönemine girmiş değerlendir mutlaka
Busraaaakkk Kızlar 11.gün ovülasyon testim bu şekilde neden herkesin yumurtlama olmadığı günde bile T çizgisi belliyken benim t çizgisi baya silik duruyor kızlar bu marka ile alakalı bir şey mi? İlk kez bu ay ovülasyon deniyorum bu arada
yesildeniz_ Busraaaakkk vücudumuzda bulunan lh değeriyle alakalı. Benimde yumurtlamadan sonra görünmeyecek kadar silikleşiyor.
GezenTavuk_2 Busraaaakkk LH hormonu her zaman vücutta vardır ama bu yumurtlama döneminden sonra genelde silik bir şekilde gözükür diye biliyorum
Okumayageldim GezenTavuk_2 canım çok hastayım acilde serumdur antibiyotiktir ama çatlama günüme denk geldi pcos olduğu için de göremiyorum böyle çizgiyi dün ilişki yaşamıştıkbu gün olmasa sıkıntı olur mu
Aysemuberra Aşılama oldum ama idare sıkıçmış gel dedi benim idrarın var ama idrarakışmamısın dedi oldu artık siper giti o bari üzmedi bizi dedi bilmiyorum şu aşılama oldumu olmadımı tutarmı tutmazmı
GezenTavuk_2 Busraaaakkk tamam canım bu şekilde çıkması daha Normal yani regl’ın yeni bitmiş daha yumurtlama görmemişsin demek ki görmeye başlayınca koyulaşmaya başlıyor
Baliimsid GezenTavuk_2 GezenTavuk_2 [https://mutluresim.com/images/2025/04/24/1hqyJr.jpeg](https://) ona göre gün gün atarsınız yükselişe bakarız