GezenTavuk_2 Okumayageldim o zaman iki kere yumurtlama görmüş oluyorsun cnm kaç gün geçti ilk yumurtlamadan
Okumayageldim GezenTavuk_2 canım kaç gün geçti bilmiyorum da çatlamayı görünce Ovulasyon testini bıraktım dün tekrar yaptım pik görünüyor sabah yaptım yine pik görünüyor
Ask45 GezenTavuk_2 banada yumurtaların iyi demişti ama bi ay gelişmemişti tamam koyuluk görmüştüm ama asla pikti diyemem yani sonraki ay nar gibi kızarınca anlamıştım bunu yavrum eger bu ay tutmazsa aklında olsun tamammı
GezenTavuk_2 Ask45 benim kilom ideal aşkım ben de herhangi bir problem yok aslında bütün her şeyim çok temiz nasip ya oluruna bırakacağım zaten bu ayda olmazsa öyle son sesli vesaire yapmayacağım
GezenTavuk_2 Cimcime30 oyy bebişim vardır inşallah ya senin güzel haberini almak çok istiyorum 🥹 kendimde öyle
Okumayageldim GezenTavuk_2 canım sabah Ovulasyon testi ikisi de kırmızıydı şuan yaptım tekrar biri silikleşti çatlama olmuş yanindeğil mi 🙄 çok heyecanlı be umutluyum bu ay kendimi sürekli sana sorarken buluyorum o yüzden
GezenTavuk_2 Okumayageldim estağfurullah ne demek evet siliklesince çatlama oluyor benim elimde ovülasyon testi hala var normalde bitene kadar yapacaktım ama vazgeçtim yapmıyorum artık 🤣
Eslem2112 GezenTavuk_2 bacımsu yöneticilere sorabilirsin galiba bazen post açıp sorabiliyoruz isim değiştirmek için
Eslem2112 @GezenTavuk_2 @ppmerlina Ağrılarım çok acaba bi doktora gitsemmi kocam bey yatıyor ama sezeryan yerim çok kötüğ😔
ppmerlina Eslem2112 bence git canım ne olur ne olmaz. Ben sana diyecektim hatta ama kendi kendine geçer belki dedim