GezenTavuk_2 ppmerlina Yok kanki benim Çok nadir oluyor böyle zaten ben ovulasyon testi 3 kere belki kullandım hadi maksimum 4 kere söyle o ayda 2 kere yumurtlamayı da bir kere gördüm ben
GezenTavuk_2 ppmerlina İnşallah gerek kalmaz da almam ve şu var Allah’ım inşallah bu ay hepimize güzel haber almayı nasip etsin de eğer olmazsa ovülasyon testi yapmayı düşünmüyorum artık salacağım nasip ne zamansa o zaman
GezenTavuk_2 ppmerlina Allah senin iyiliğini versin adımı ettin tavuk ksksks İnşallah tutar canım benim Çok sağ ol Vallahi sen de her etiketlememe yanıt veriyorsun Allah razı olsun Bu arada bu kullanıcı ismi nereden değiştiriliyor cidden değiştireceğim 🤣
ppmerlina GezenTavuk_2 ahahhs Allah senden razı olsun bitanem ❤️ Dur biraz kurcalıyım şu uygulamayı bulurum bdnfnd
Ask45 GezenTavuk_2 aşkım bişey sorcam yumurta geliştirici kullanıyormusun ? Biraz daha koyulaşacaktır.. bu ay tutmazsa sana doktorun verdiği takviyeden önereyim obu kullan olur mu ben onu kullandım t c den daha koyu gördüm
GezenTavuk_2 Ask45 Hayır kullanmıyorum ben doktora da gitmiştim hani test olsun ultrason görüntüsü falan olsun hepsini yaptı hiçbir sorun görmedi yumurta kaliten de iyi dedi sadece şu an folik asit ve vitamini ikilis kullanıyorum
etkafa Ask45 senden bu ay ümitliyiz pik ve pikten sonra 3 gün üst üste mi kuzum yoksa pikten önce de oluyor mu
Ask45 GezenTavuk_2 banada yumurtaların iyi demişti ama bi ay gelişmemişti tamam koyuluk görmüştüm ama asla pikti diyemem yani sonraki ay nar gibi kızarınca anlamıştım bunu yavrum eger bu ay tutmazsa aklında olsun tamammı
Okumayageldim GezenTavuk_2 canım son postuma bakar mısın senle baya konuşmuştuk ya Ovulasyon testim sürekli pik olarak görünüyor neden acaba
GezenTavuk_2 Okumayageldim şu an baktım ama hamile olma ihtimaliniz var mı acaba ya da yumurtamız niye çatlamıyor havuç yemeği denediniz mi hiç?
Okumayageldim Okumayageldim geçen çarşamba pik görmüştüm bi de şuan görüyorum ya hamilelik testi yaptım çooook erken ama umutluyum inşallah Cuma kan vericem
ppmerlina GezenTavuk_2 yön**eticilere falan ulaş belki değişir fkfkfk (sansürsüz yazınca izin vermiyor yoruma şaka gibi)
Eslem2112 GezenTavuk_2 bacımsu yöneticilere sorabilirsin galiba bazen post açıp sorabiliyoruz isim değiştirmek için
GezenTavuk_2 Okumayageldim o zaman iki kere yumurtlama görmüş oluyorsun cnm kaç gün geçti ilk yumurtlamadan