GezenTavuk_2 Cimcime30 kız eşimin anneanesi kötü durumda ölebilir vs dediler ulan dedim yumurtlama denk gelirse birde 🤣🤣
GezenTavuk_2 Bu arada kesinlikle aynı gün içinde iki kere ovulasyon testi yapmayın çünkü ikisi bazen farklı sonuçlar çıkarabiliyor dün başıma geldi Yusuf Yusuf ettim 😂 ama bugün rahatladım dün ve bugün arasindaki test farkını atıyorum .
GezenTavuk_2 etkafa aşkım benim adetim pek düzenli değildir ama Max 39 günde olurum en fazla oda 23 Mayıs diyor.
Cimcime30 GezenTavuk_2 bacım normalde yumurtlamadan sonra 15.gun regl olunur ama sen onu bozuyosun bu döngüye göre geç yumurtlaman lazım belkı de ıkı keremyumurtlıhosun
GezenTavuk_2 Cimcime30 belki de ya ben anlamadım zaten elimde ovulasyon testi var yapacam yine bakalım 😅 ben geçen ay çok geciktim bu kadar olmazdı benim doktorda sorun yok dedi.
GezenTavuk_2 Cimcime30 evet benim iki kere yumurtlama olayım var cidden 😅 düşük yaptığım gebelikte de öyle oldu iki kere yumurtladim o ay
Cimcime30 GezenTavuk_2 evet yoksa mesela ayın 11 I regl tarıhın oluyor ama sen bence tekrar yumurtluyosun
GezenTavuk_2 etkafa evet baya var birde ben geçen ay sanırım ilk korunmasiz ilişki diye çok geciktim varya.