GezenTavuk_2 yesildeniz_ benim de böyle sanki batma gibi hissediyorum daha yapmadım iki saatimin dolmasını bekliyorum 🥹 bakalım silik olacak mı
yesildeniz_ GezenTavuk_2 ben saatine hiç dikkat etmiyorum ya varsa çıkıyor zaten. Yumurtlama olduğu gün ilk idrrla da yapsan çıkıyor. Yoksa hiç çıkmıyor
GezenTavuk_2 yesildeniz_ ilk idrar ile olmaz ki cnm önerilmiyor da ve sıvı alınıp yapılan test çok dalgalı çıkıyor sıvı alınmadan yapılan test daha net çıkıyor kendimde deneyimlediklerim .
tarcinnnn24 GezenTavuk_2  Benim de dün pikti bugün çatlamış sanırım dün geceyi değerlendirdim bakalım hayırlısı 🙏
GezenTavuk_2 Cimcime30 ya ya dünü degerlendiremedim zaten kızım huysuzdu bugünü degerlendirdim zaten dünden iki gün öncesini değerlendirmiştim
GezenTavuk_2 Cimcime30 ay ben birde itiraf edeyim dün soru sordum ya hani dünkü testten sonra yine yaptım bugünkü yaptığım testten daha silikti birde sıvı alımına da dikkat ettim demek ki günde bir tanenin bile bir saati varmış
GezenTavuk_2 Cimcime30 evet değerlendirdim lan dua da ediyodum yumurtlamam catlamam inşallah haftasonu olur die 🤣
GezenTavuk_2 tarcinnnn24 Ben de Perşembe değerlendirdim dün gece olmadı kızımdan ötürü bugünü degerlendirdim
yesildeniz_ tarcinnnn24 yaa ne güzel yumurtlama çatlama olmuş maşallah ☺️ 14 gün sonra pozitif diye yazın bıraya 😊