EsoMom_ Selam kızlar bu ovulasyon arkadasımın pikten sonra çatlama olmustu adet günü cuma günü geç yumurtladı koyulaşma var mı sizce bu ovulasyonlara göre ?
sutlukahve_ EsoMom_ 27 de ikinci kez yumurtlama görmüş sanırım inşallah güzel haberler alır sorunuzu tam anlayamadım ama
EsoMom_ sutlukahve_ cuma günü adet günü koyulaşma var mı ona anlamak istedik :)) Kürtaj oldu kurumadan bebek isteyebileceğini söylemiş doktoru adet görmeden tekrar yumurtladı ve cuma günü adet olması bekleniliyormus bende koyulaşma var mı onu öğrenmek istedim :))))
yesildeniz_ EsoMom_ 23 ve 27 de yumurtlama olmuş gibi görünüyor. Tekrar silikleşmiş sonrasında. Hamile olsa silikleşir miydi bilemiyorum
Aysemuberra Aysemuberra ben 22 sinde aynın ovitirilla diye bi inne vurdular 23 obulosyon testi yaptım sonuç şu çıktı inne yüzünden mi çatlamış olıyor ilk aşılama tutmadı büğün de aşılamam var ilk inne vurduklarında adete sancısı gibi bir şey olmadı ama ikinci vurduklarında sanki karnımın alt tarafı cıkcıkac oturduğu bir şey batıyor gibi
Aysemuberra Ben konturole gidiğimde bana amaliyetlik bi durumun yok dediler kılomen verdiler sonra aşılama yapıldı diyelim ki aşılama üçünçü de tutmadı direk tüp bebek tedavilerine mi başlıyorlar direk tüp bebeği koyuyorlarmı yoksa bunların aşaması varmı
EsoMom_ Aysemuberra o ulaştın testleri pozitif verir canım iğneden sonra 12. Günde normal test yaparsan sonuç alabilirsin
EsoMom_ Aysemuberra evet canım ben o iğne vurulduğumda 10. Günde etkisi gitmişti 12 veya 13. Günde net bellli olur