Daisyy000 22aylık bir oğlum var.Bu ay 2 denememiz olmuştu, bugün test yaptım, heyecanlıyım, garip hisler var içimde 🌸 8 gün sonra hastaneye gideceğim inşallah keseyi -bebişi görürüz 🌸
miroscumm Daisyy000 bende kızım 25 aylıkken 2 deneme ile hamile kaldım sizin gibi. Şimdi 15 haftalık hamileyim. Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah ❤️
Daisyy000 miroscumm Amin sağlık sıhhatle kucağımıza alalım inşallah 🌸Belirtiniz olmus muydu, emzirdigim için mi neden bilmiyorum ama hiçbir belirtim olmadı
Daisyy000 Gulsbaby Çok teşekkür ederim ❤️ Hala inanamıyorum, ultrasona girene kadar böyle olacağım galiba 😍
miroscumm Daisyy000 benim ilk gebeliğimle aynı belirtiler oldu çok erken öğrendim o yüzden ama emzirsem anlamayabilirdim göğüs ağrısından anladım cunku
Daisyy000 Eldgrn Süreç uzadıkca daha çok zorlanacağım gibi hissediyordum.. Bide abimler hep 4 yaş ara ile yaptılar yengem hep keşke daha erken yapsaymışım dedi, bunlar bende etken oldu açıkçası, rahata alışıp başa dönmek daha zor gibi
Daisyy000 miroscumm Bende ilk gebelikte göğüs ağrısı ve ağızda metalik tat ile anlamıştım. Çünkü normalde regl dönemleri de dahil hiçbir zaman göğüs ağrısı yaşamamıştım. Bunda öyle bi belirti görmedim,emzirdigim icin olabileceğini düşünüyorum 🌸
Eldgrn Daisyy000 Doğru diyorsun bende öyle düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Daisyy000 Eldgrn Valla aslında akıl işi değil çok zor , ama tek çocuk istemiyorsak biyerden başlamak lazım.. Amin insallah🌸