Mavela bgndgd 6 ila 7. Hafta da duymak çok mümkün bazen 5 de bile duyuluyor vajinal ultrason olursa. içinizde 9 ay minicik bir kalp atacak çok heyecanlı. Evdeyken Ultrason günü gelsin diye bekliyoruz heyecanla.
Pink29 Mayalime merhaba evet karından bakıldı sesı açtı ama duyulmadı haftaya daha net duyarız dedı ama ritim var dedi
ikizlerin_annesi__ Beyazem- benimde öyle bende dün 7 haftalık diye gittim 5+6 dedi kalp atışını ds duymadık ama bebek ve beslenme kesimi gördü . Ama geç döllenme olup olmadığını nasıl anlarız bilmiyorum çok stresliyim ya
Beyazem- ikizlerin_annesi__ geç döllenme olması bir problem değil diye biliyorum Sağlıklı olsun haftası ile uyumlu giderse sıkıntı yoktur herhalde ben de yarın kontrole gideceğim sekiz haftalık oluyor İnşallah kalp atışını duyar bebeği de görürüz önceki kontrolde keseyi ve yolksaç görmüştük
Beyazem- ikizlerin_annesi__ 1 kez gittim doktora 5+3’de 15 gün sonra gel dedi keseyi ve içindeki yolksacı gördük yolksacı görmekte bebeğin olduğunu gösteriyor kesenin içerisinde, yarında 7 hafta oluyor tam bakalım nasıl olacak