olivia77 1_Pandackk kafamı kurcalayan şey de şu aslında biz yumurtlama dönemini çok değerlendirmedik bir defa falan belki şüpheli durum olmuştur. Eğer reglimden hemen sonra oldu da yumurtladıysam şimdiye kadar testlerde zaten çıkardı değil mi geç döllenme olamazdı bu kadar zamanda 29 gün döngüm çünkü
olivia77 1_Pandackk çok büyük süpriz olur bizim için eğer varsa aksi gibi bide hastayım çok fazla antibiyotik kullandım röntgene girdim nasıl olur bilmiyorum
ezoocum Var gibi sanki çok ince çizgi görüyorum ama ben böyle çıktığında 3-4 farklı marka testle yapıyordum ama varsa da daha çok yeni beta 20 civarı çıkabilir en iyisi kan vermek bu durumda
olivia77 ezoocum ilk oğlumda reglime 3 gün kala erken testlerle öğrenmiştim onda biraz daha belirgindi bu teste nazaran beta 25 ti. Ama bu daha da silik bir de regli günüm bugün nasıl olcak bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda
cakmakez olivia77 benimde ilk gebeligimde reglime 3 4 gün kala çok belirgin çıkmıştı ikinci gebeligimde günüm nerdeyse 5 gün geçti ancak silik çizgi oluştu, geç döllenme olmus dedi doktor bi sorun olan birsey değilmiş
olivia77 cakmakez hala bekliyorum regl de olmadım arada bir olcakmışım gibi ağrı giriyo sonra kayboluyo ya çok stres oldum