Marsilyasabunu edanur__ kadın olmak anne olmak cidden çok zormuş bir kez daha saygı duyuyorum tüm annelere kadınlara fikri bile beni korkuttu
edanur__ Marsilyasabunu öyle evet ama insan anne olunca her şeyi unutuyor sanırım. Eve geldiğimin ikinci günü üzerime çay döktüm canım daha ne kadar acıyacak diye ağladım😂 her şey geçiyor endişelenmeyin
edanur__ Marsilyasabunu doğumdan sonra içebildiğin kadar sert kahve iç baş ağrın olmasın. Bitter çikolata da önermişti bana anestezi teknikeri
dkjannsbd Marsilyasabunu anesteziden baş ağrın oluyor bende de oldu khveyle topladım ve spinal ile oldum çok kolaydı ilk kalkma da baş dönmesi oldu ağrı oluyor yürüye yürüye ağrı azalıyor
edanur__ Marsilyasabunu belden yapılan iğnenin etkisi baş ağrısı yapabiliyor o yüzden bol bol kahve tüketin
Caglacolak5237 Marsilyasabunu ilki vajinal 2. Spinal sezaryen olmak üzeri 2 tane doğum gerçekleştirdim ❤️ inan ki sezaryen çok daha kolay. Tek zor yanı ilk yürüyüş. Ben belime vurulan iğneyi hissettim cımbızla etimi çekiyorlarmış gibi bir his oldu sonra uyuştum direk. Kum torbası falan konmadı bana. Karnıma bastıklarında da alt kısmım hala uyuşuktu hissetmedim . Sezaryen güzel bir nimet hiç korkma
10gamze Marsilyasabunu spinal belden uyuşma iğnesi asla acımıyor korkma doğum sonrası ağrı iki doğum türündede var normalde çişini yapmak zor oluyor dikiş fazla olursa poponun üstüne oturamıyorsun sezeryandada dikiş yeri ağrır doğum her türlü zor ama ne ilk doğum yapan sensin neden son olacaksın allah bir avazda kurtarsın
ozdenplvc Kızlar selam 39.+5 deyiz sancı çok az normal doğum istiyorum ama bizim kızın gelesi yok gibi korkuyorum geç kalmaktan ona bisey olmasından sizce sezeryana donmelimiyim ilk bebeğim olucak
Esay5060 Marsilyasabunu benim 4 . Seseryani olacam inanin bende korkuyorum sadece allahım sana sığıniyorum sağlikla kizimi kucağima almayi beni evlatlarima geri getirmeyi nasip et diyorum hep 33 haftamdayim
Esay5060 Marsilyasabunu he ya çocuklarimin gazına geldim 😂biri erkek kardeş istedi oldu kizim neden abinim arkadaşi var benim kiz kardeşim yok bu erkekler pis dedi 😂kizimin şansina belki kiz olur 2 erkek 2 kiz olur dedim cok şükür rabim nasip eti az kaldi kizimla dört gözle bekliyoruz kiz kardeşini 🌹😁
Marsilyasabunu Esay5060 bizde 4 çocuk için ne maddi ne manevi durum var biz 2 tane olsun yeter diyoruz ikimizde tek çocuğuz eşimle