Citirmom tekrardan merhaba . Malesef bendede durum aynı . Kontrolum vardı dün. Bebek kanala giremiyor dedi doktorum.Ki kendisi hastanenin en normal doğum yanlısı doktorudur. Oluru olana baskıda yapar normal olsun diye. Ama Suni sancı verirsem de girememe ihtimali kilodan ve baş çevre genişliğinden dolayı pek mümkün olmayabilir . Deneyimlerin girmeyeceğini, giremediğini söylüyor beklemek risk etmekte kilo gelişim açısından istemiyorum dedi. 3 kez alttan uyardı (3 hafta üst üste ) . Hatta sonuncunda sesim çıkmadı ama kazı çalışması yaptı resmen vajinamda 🤣 . Nişan geldi 3 gün sürdü. Mukus tıkacım düştü 3 hafta üst üste yapınca. Ama yok . Pelvis kaslarıma sancılar giriyor hergün yürüyorum ediyorum ama bebeğin başını sokmaya çalıştığını bende düşünüyorum belirtilerden ama yok sokamıyor.Güncel kilo 3900. Vücut bütünlüğü 41 hafta ile uyumlu. 1.5 gün daha veriyorum sana perşembe sabah bakacağım kanala girmemişse suni vs denemeden zorunlu sezeryana alacağım dedi. Bebek iri travma yaratmak istemiyorum , çatın müsait ama baş bölgesinden ötürü sıkışabilir , makata zarar verebilir dedi . ( Ki malesef son zamanlarda sürekli makat kanaması yaşıyorum , lavabo ihtiyacı sonrası .) Tacoda düzenli sancı çıkmasına rağmen gelmiyor 🙈 Yolun başındada hayırlısı ne ise onu istemiştim demek hayırlısı böyleymiş 🙏🏻