Citirmom Kızlar benim gibi olan var mı? Doktor artık gelmezse sezaryene alıcaz dedi cuma günü. Nolur bana dua edin hakkımızda hayırlısıysa cumaya kalmadan bebeğim kendiliğinden gelsin sağ salim kucağıma alıyım
012908- Citirmom insallah canim bendede hic belirti yoktu tam 40 ta hafif sanciyla gitmistim makatimada vuruyirdu ansizin hazir olunca gelir.Insallah gönlune gore olur
aysenurrkucuk Citirmom benimde tam 38+5 hiç belirti yok başlatmak için bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama tık yok ne yapsak
babyandmomy__ Citirmom bende aynı durumdayım günlerimiz de aynıymış bugün kontrolüm var sabah geçen hafta gelmezse gün veririz gibi konuştu ama beklemek istediğimi de biliyor Şuan biraz ağrım var aslında kasılmam da var bi hastaneye gidiyorum bakmaya inşallah gelmeye karar vermiştir 😂
Alimelek Bol bol dua et niyet et Ayetel Kürsi oku kendiliğinden gelmesi için benim kızım 41. haftada gelmişti hiç bir belirti yoktu birden bire sancı tuttu içini ferah tut olumlu düşün niyet ve dua ile Allah’a teslim ol inşaallah sonucunu alırsın😊
Gmz44 Benimde bugün 39+5 ve bi anda gelen sancılarla şuan cebelleşiyorum bende de öncesinde belirti yoktu hepinizden dua beklerim 🌸
Dilamser Gmz44 39+3bende sancı çekiyorum şuan böyle giderse sabah doguracam sancılarım düzenli geliyor 10dk 1 suyunda damla damla geliyor karnım çok sertleşti yumusamiyor 1 saatir böyle gecmiyor sancı belime vuruyor 10dk 1 e dususn gidecem doktora
rr321rr aysenurrkucuk Aa benimkide 38+6 . Ara ara bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum hele de geceleri sizdede var mı bide neler yapıyorsunuz
aysenurrkucuk rr321rr benim hiç ağrım sancım yok yürüyüş yapıyorum aksak gebe yürüyüşü ördek yürüyüşü vs ama ses yok 😅😅 siz bir şeyler yapıyor musunuz
ezgiksp Bende de hiç belirti yok 39+6 olduk ölüyorum ağırlıktan geceleri ağlıyorum resmen nolur banada dua edin sağlıkla doğum yapayım 41e kadar bekleriz dedi doktor ama halim kalmadı
Gmz44 Dilamser benim iki gündür 10 dakikada bir olarak devam ediyor 5 e felan düşmedi hala ama anlattığınız aynı şeyler yaşıyorum suyum gelmedi henüz Allah yardımcımız olsun çok zormuş vallahi
ipos 39+2 bende de belirti yok, 37. Haftada sık yalancı sancı yaşamıştım şu an hiçbir şey yok. Bugün kontrolüm var bakalım ne olacak ne diyecek doktor. 41+0a kadar bekliycez demişti en son
babyandmomy__ aysenurrkucuk dün biraz düzensiz çıkmıştı sancı 1 cm de açıklık var dedi eve geldim sabaha ne sancı kaldı ne bişey 😂 Gelesi yok hala 🥴
irem4_rc Citirmom benim 40 +2 hala grlmiyor bebek ne sancı var ne açılma perşembe gidicem yine acılma vs. Yoksa suni verir büyük ihtimalle