Gunay_Rzayevaaa Seyda-06 bulantın olmadı vakitler beslenmese dikkat et 3 aydan sonra bebek kanını iliyini emiyor)
Duygukuru85 Bende tüp mide ameliyatlıyım. Hamilelik başında 65.5 dum şimdi 64 oldum kilo almayıp verdim 14 haftalık hamileyim. Kilo alırmıyım bilmiyorum o yüzden bebeğin besleneceği kilo alacağı besinleri yemem gerek 🤣
AybenYB Mutluanneblog ben eziyorum üzerine tuz karabiber limon sıkıp öyle yiyorum tek başına yenmiyor tadı garip oluyor ama böyle denersen bence yiyebilirsin, tereyağlı yumurtaya falan çok yakışıyor
10gamze Gazelllll sağlıklı beslenmeniz kafi aynı besinler kızımda tükettim kızım zayıftı oğlumda tükettim oğlum iri yapılı bebeğin bünyeye bağlı
nazli-21 Meltem2304 merhaba, benimde bebeğimin karın çevresinde 2 hafta gerilik çıkıyor. Takipteyiz 31 haftalık olduk. Gerilik devam edince zorunlu sezaryen mi olunuyor ? Bana perinatolog bebeği 35-36. haftaya kadar içerde tutmaya çalışacağız demişti
Qonca652 nazli-21 benim öyle 4 haftalığa yükseldi gerilik. 37 kadar karında tutmaya çalışcaz dedi doktor her 10 güne bir randevum oluyor
Seyda-06 Gunay_Rzayevaaa bulantım bi geçse zaten ilk doğumdan sonra zor toparladım ilkinde daha beterdim sıfırdım resmen emzirme dönemide pek canım bişey istemiyordu iyice kurutmuştu beni şimdide yine iştahsızlık bulantı kusma süt içemiyorum peynir yesem kokuyor midemde yumurta haftalardır bugün yiyebildim zar zor et ve tavuktan ne kadak tiksindim anlatamam bile
Ebebeg Gazelllll Bırakın kendi kilosu neyse onda doğsun. Benim ilk bebeğim 4 kg doğdu hep ileri oldu kilosu ne bi düzgün kiyafet oldu ne kucağımda rahat tasiyabildim. Sıkıntı yaşadık.
Seyda-06 Gunay_Rzayevaaa 8. haftaya giriyorum ilaç bi işe yaramıyor gündüz mü içsem bilemedim geceden işe yaramadığı için
Sdnrymnklc babyiscoming_ maşallah tahin şeker yapıyo die yasak muz kabız oluyorum die tavuk agzıma süremiom balıkta ayda yılda yiyom kokuyo bi yesillkte okey