AybenYB 1234G her sabah 1 adet yumurta 1 adet avokado, kaşarı da iki dilim tam tahıllı ekmeğin arasına tost yaparak yiyorum tabi üstüne de diğer kahvaltılıklar zeytin peynir ceviz falan, bir de bir su bardağı ılık süt
EFLiN_belinay Gull98 Gull98 37 haftalığım benımki 2400 gr 6 gün sonra sezeryan olacağım yemenle alakası yok dedi doktor
Beybi23 Gazelllll doktorum geçen kontrolde annelerin bebeğim kaç kilo almış kaç kilo olmuş demelerini çok iyi anlıyorum ama inanın aldığı kilolar belkide sağlıklı şekilde değil dedi. Bacak boyu baş ölçümü aynı haftaları gösteriyorsa gayet sağlıklı şekilde büyüyor o yüzden çok kiloda iyi değil bebek için demişti o yüzden bebeğinizin kilosu haftasına göre uyumlu gidiyorsa fazlasına gerek yok bence 💁♀️
gezentianne sibelzullu Neden hemen yargı dağıyorsunuz her bebek zamanında gelişmiyor benim de haftasına göre geri ve ben de merak ediyorum.Nedir bu kilo aldırma merakı demişsiniz
dilsinati AybenYB hangi cins kaşar yiyorsunuz? Acakadoyu haftada kaç kez tüketiyorsunuz? Yumurya haftada kaç adet yiyorsunuz?
AybenYB dilsinati tam yağlı taze kaşar tüketiyorum ben, avokadoyu da bittikçe alıp olgunlaşmasını bekliyorum 2 günde bir falan yiyorum, yumurta da her gün 1 tane ☺️
Seyda-06 Gazelllll bende bişey sorucam acaba ilk haftalar beslenememek kusmak bebek oluşumuna gelişmesine veya hafta geriliğine yol açarmı
canssam hamcokelek33 her gün muz yiyorum hatta bazen iki tane ama bebeğim geriden geliyo ne yapmam lazım bilmiyorum
Gazelllll Yani gerçekten anlamıyorum hemen yazmışlar neden kilolu olmasını istiyorsun kilo sağlıklı değil DİE Ya her gebelik bir değil gebelikten önce yediğim şeyleri gebeyken yiyemiyorum böyle yazıncada aklıma gelmeyenleri de hatırlamış oluyoruz hemen annelikten kilodan vuruyorlar ya şaka gibi bir memleket gayet normal bir şey sordum o kdr da insan faydalandı yani neden hemen linçe girişiliyor anlamış değilim
Arzu19988 Gazelllll ilk bebegimde deneyip faydasini gordugum kasar peynir muz yumurta sut Kesinlikle bunlar cok iyi kilo.aldiriyor gunde 2-3tane.muz 2-3tane yunurta 4-5dilim.kasar.peyniri bir bardak sut.🤣ama kendimde kilo almistim bir aya bebegime baya kilo.aldirmistim