elaedafam Kızlar dua edin lütfen yatışım yapildi sancı çıkıyor bende hissediyorum tabi 2 cm açıklık var Meryem Ana eli otunu koydum açılıyor inşallah Allah yardımcımız olsun dua bekleyen herkesi bir avazda kurtarsın 🙏🏻
Sara_halil_0101 elaedafam Rabbim bir avazda kucağına almayı nasip etsin 🤲 inşallah sağlıklı kolay geçer pozitif hikayeni bekliyoruz 😊
elaedafam Sara_halil_0101 inşallah çok teşekkür ederim kim bekliyosa inşallah herkesin de öyle geçsin 🙏🏻 nasıl yaziyolar diye düşünüyodum hastaneden yazilabiliyomus😂
Sara_halil_0101 elaedafam 38 haftalık oldum bende inşallah hastaneye doğum için gidersem yazmaya çalışırım 😃😅
evlatce-41 Allah yardımcınız olsun aslında evde biraz çekip gitmek daha iyi diyorlar ama ☺️ umarım kolaylıkla gelir hemencik yorulmazsınız sizde
elaedafam evlatce-41 evde 2 gün gecmedi sertlik soyledim doktora hastaneye çağırdı yatisini yapip takip edelim dedi biraz suyum fazla olduğu için riske atmak istemiyor
Parinas elaedafam açıklık daha azmış. Sancınız sık değilse suyunuz gelmediyse keşke evde çekseniz. Hastanede çok müdahale oluyor suni sancısıydı nst siydi açıklık kontrolüydü. İster istemez yavaş ilerliyor doğum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏼
evlatce-41 Parinas bende moral bozmiyim diye demedim ama gerçekten öyle sık sık çatala çıkmak o sancıyla çok kötü ya doğumdan çok o yıpratıyor🤦🏻♀️
elaedafam Parinas doktor öyle uygun gördü aslında ben çok müdahale edemedim suyum da biraz fazla olduğu için riske atmak istemiyor
pelin265 elaedafam Allah yar ve yardımcınız olsun bir avazda bitsin inşallah. Sağlıkla doğsun yavrunuz💕
1Anneadayiiii elaedafam Allah yardımcın olsun sağ salim hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah bebeğinize Rabbim bi avazda kurtarsın 🤲🏻❤️
elaedafam evlatce-41 estağfurullah ne moral bozması ben birde muayne olmaktan irkilmiyorum rahatsız etmiyor beni oyuzden o sorun değil benim için
rr321rr elaedafam Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah nasıldı sancılarınız acaba bide açılmayıda hissetiniz mi
elaedafam rr321rr ben sadece çok yoğun adet sancısı hissediyorum ama belim ve kasıklarım da yanma hissi ile birde işte 2 gün gecmeyen sertlik vardı karnimda