sym_yc Birduamvar0 evet var ama anlayamıyorum tam batma yaşadım 3 gün sonra geçti şimdi vajina da ağrı oluyor belim ağrıyor dün bacaklarım ama işte anlayamıyorum emin de olamıyorum
Birduamvar0 sym_yc anladım cnm benimde bacaklarımda aşırı ağrı var bir kaç gündür ilaçlar mı sebep oluyo anlamıyorım artık bakalım
Gizli_33 sym_yc ben 10.gün kan verdim beta 24 çıktı eve geldim erken gebelik testi negatif çıktı ona da çok güvenmeyin derim
Gizli_33 Birduamvar0 transfer 16.günü geçirdim 19. Yani benim tutundu çok şükür belirti aramayın vücutlara göre değişiyor daha 2 gündür kasık ağrısı lekelenme oldu benim
Birduamvar0 Gizli_33 orası öyle 2 gebelik geçirdim hiç belirtim olmadı yani ona yorumlayamadım hiçbir şeyi suanda cok her olanı ona getirmemeye calısıyorum ama bir kaç gündür çok belirgin bacak ağrım var bakalım artık
Dilan-F Hayırlı geceler kızlar şimdiden insallah hepiniz pozitif sonuç alırsınız . Benim transferim bugün yapıldı ve 5nci gün dondurulmuş embriyo . Çok sık idrara çıkmaya başladım hastaneden geldiğimden beri acaba sizde de aynı şey oldu mu ?
Birduamvar0 Dilan-F inşAllah hepimiz🤲🏼🩷benimde 5. Gün dondurulmus. ben çok su içtiğim için sürekli gidiyodum
sym_yc Dilan-F ben idrarımın geldiğini hissetmiyorum normalde günde iki defa giderim tuvalete o kadar azdır genelde ama bende 6 gündür çok sık idrara çıkıyorum normal bence
Dilan-F Birduamvar0 Rabbim seni sevindirsin cumartesi günü insallah canim benim 🩷 ilk transferin mi ? Devlette mi yaptın özelde mi ? Bide bi degisiklik hissediyormusun çok soru sordum Kbakma
Birduamvar0 Dilan-F yaa amin inşAllah🤲🏼 Allahım senide sevindirsinn bekleyen herkesii🌸 ilk transferim benim, devlette yaptırdım. Valla hissedemiyorum ya dediğim gibi sadece bacaklarımda ağrı var 🤷🏼♀️
Dilan-F Birduamvar0 Rabbim insallah anneler günün de en güzel hediyeyi bekleyen her anneye nasip etsin sana bana bu uygulamada emek vermiş olan annelere ve nice bekleyen güzel insanlara 🩷