Birduamvar0 Hndnyn yaa inşallah olumlu sonuc alırsınız testinizi ne zaman yapıcaksınız nasıl geçiyo günleriniz 🌸
Birduamvar0 sym_yc ben iyiyim tsk ederim suanlık bi sıkıntı yok heycanla bekliyorum sen nasılsın ve nasıl gidiyo🥰
sym_yc Birduamvar0 iyi ama test yapmamak için zor duruyorun nasıl olacak böyle sen test yapmayı düşünüyor musun
Gizli_33 Merhaba kızlar ben 10.gün yapıp betayı düşük görüp canım sıkılmıştı bence 14-16 da daha güzel sonuç alırsınız umudumu kesmiştim çünkü ben güzel sonucu 14.günde aldım insallah sizlerde güzel sonuçlar alırsınız 🤲
Birduamvar0 Gizli_33 merhaba inşAllah teşekkür ederiz 14. güne kadarda sabredebileceğimi sanmıyorum ben🤭 bana 15. De yap dediler ama asla duramam cumartesi yapıcam kendime gün belirledim ya illa o zaman olucak zaten regl günümde pazar günü bakalımm
Birduamvar0 sym_yc suan düşünmüyorum cumartesi yapıcam aslında çok sabırsız biriyim ama bu konuda tutmaya çalışıyorum kendimi bide bilerek test almadım yapacagım gün alıcam sen ne zman yapıcaksın ki
sym_yc Birduamvar0 ben az önce elim test getirdi gizli gizli yaptım ama bir şey çıkmadı yani sende yapma aklın kalmasın daha çok erken çok çok silik bir şey çıktı ama ilk idrar da değil o yüzden takılmadım şu an çok erken cuma veya cumartesi en iyi zamanlar bir de benim adet tarihim de cumaya denk geliyor sanırım
Birduamvar0 sym_yc yani daha 5. Gün ve ilk idrarda değil çok çok silik gördüysen var demekki bişe inşAllah ama bencede beklee daha koyu görürüz inşAllah. Belirti olarak yaşadıgın bişeler var mı?
Gizli_33 sym_yc ben 10.gün kan verdim beta 24 çıktı eve geldim erken gebelik testi negatif çıktı ona da çok güvenmeyin derim
sym_yc Birduamvar0 evet var ama anlayamıyorum tam batma yaşadım 3 gün sonra geçti şimdi vajina da ağrı oluyor belim ağrıyor dün bacaklarım ama işte anlayamıyorum emin de olamıyorum
Gizli_33 Birduamvar0 transfer 16.günü geçirdim 19. Yani benim tutundu çok şükür belirti aramayın vücutlara göre değişiyor daha 2 gündür kasık ağrısı lekelenme oldu benim