sym_yc Emnnur belirti olarak hep aynı yerde bi sızlama oluyor bazen belim ağrıyor bazen kasıklarım ağrıyor bazen başım ağrıyor yani bu aralar böyleyim senin sonucun gayet güzel çıkmış Allah arttırsın🥰
sym_yc Emnnur kaçıncı gün kan verdin 84 çıktı belirti olmasına gerek yok ya el halik esmasını okuyorum ben çokça bir de sabahları uyanınca yumurtanın sarısına bir çay kaşığı kadar bal ekliyorum çırpıyorum biraz sonra süt ekliyorum bir su bardağı öyle içiyorum ardından bir yeşil elma yiyorum bu doğal bir folik asit gibi oluyor 2 gündür yapıyorum ama kendime çok kızıyorum baştan beri niye yapmadıysam çok etkili olur
Dilan-F Emnnur 335 çıktı sonucum ama cumartesi tekrardan kan vericem çarşamba günü doktor randevum var . Ve devam edicem iğneler ilaçlara
Emnnur Dilan-F ooo çok iyi hayırlı olsun çok sevindim benimkide inşalalh yarın güzel şekilde artmış olur
sym_yc Emnnur çok güzel maşaAllah aklına takma en fana durumda olanınız benim😂 Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin 🥰 kese görmeyi diyeyim artık 😂🩷
Unemamam sym_yc amin canım Allah razı olsun diğer ismimle katır olduğum kaydım yok oldu birden yeniden kayit actim ya Sen Bidaha nezaman kan vericeksin doktoruna gittin mi ne dedi ben çarşamba gunu gidicem doktora ama cumartesi kan vermem lazım
sym_yc Unemamam salı günü gel dedi doktor daha kan vermene gerek yok dedi inşaAllah sağlıkla keseyi görmek nasip olur hepimize sizin ikinci artışı görmeniz lazım sonra doktor çağırır